231.500 TL’ye 2021 Seat Leon FR!

0
4549

2021 Seat Leon fiyat listesi kısmi olarak Seat Türkiye resmi web sitesinde açıklanmış durumda yer alıyor. Sunulan model ise Türkiye’ye geçen yıl içerisinde getirilen ve limanda bekletilen 2020 model Leonlar olduğu doğrulandı. Satışa sunulan modelin FR donanım paketi seviyesinde olması ise kullanıcılar ve sıkı takipçiler tarafından çok iyi bir rakam olarak karşılandı. 2020 model FR paket Leon, 1.5 TSI benzinli motor seçeneği ile geliyor. Bu motorda 130 HP beygir gücü bulunmakta. Kullanıcıların kafasına takılan tek soru ise modelin manuel şanzımanla satışa sunulması oluyor. Şu ana kadar üretilmiş en güvenli model denen yeni Leon, adaptif hız sabitleyici, acil durum asistanı, seyahat asistanı da dahil olmak üzere en gelişmiş sürücü destek sistemlerini bir araya getiriyor. Seat Yetkili Satıcılarında satışına başlanan yeni Leon modeli dikkat çeken tasarımı, aydınlatma, güvenlik ve tamamen yenilenen bilgi-eğlence sistemleriyle mevcut başarısını bir sonraki nesline de taşımaya hazırlanıyor.

Yeni Leon
Yeni Leon

Yeni 2021 Seat Leon Ne Kadardan Satışta!

Yeni 2021 Seat Leon oldukça iddialı bir model olarak Türkiye pazarına girmek için gün sayıyor. Bugüne kadar üretilen ilk üç nesli ile 2,2 milyon adetten fazla satış rakamına ulaşarak SEAT markasının amiral gemisi olan SEAT Leon yeni iddialı. Dördüncü nesil Leon 1.5 TSI 130 HP motor ve FR donanım seçeneğiyle 231.500 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatıyla satışa sunuldu. 1.0 TSI 110 HP Style ve 1.0 eTSI hafif-hibrit (mHEV) 110 HP DSG Style Plus seçenekleri ise Şubat ayı içerisinde satışta olacak. 1.5 eTSI hafif-hibrit (mHEV) 150 HP DSG motor seçeneğinin ise 2021 yılı ikinci çeyrekte satışta olması planlanıyor.

Seat resmi bayilerinden ilk ağızdan alınan bilgiye göre açıklanan bu fiyat listesi limanda bulunan iki düzine araç için olduğu söyleniyor. Asıl fiyat listesi ve donanım seçenekleri önümüzdeki hafta açıklanarak kullanıcılara sunulacak. Şubat ayının sonunda ise ilk 2021 model Leonlar, Türkiye’ye gelip satışa sunulacak. 1.0 litrelik versiyonların manuel şanzımanlı seçenekleri yüzde ellilik vergi dilimine sokularak, fiyat politikasında avantaj sağlanacak.

2. El Otomobil İlanları İçin Tıklayın!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here