Hyundai i40, cesur görünümü, geniş kabini ve uzun donanım listesinin birleşimiyle 2012’de beri aramızda. Ne yazık ki, zaman ilerledi ve i40, sınıfındaki diğer arabalara ayak uyduramadı.

Aralarından seçim yapabileceğiniz iki gövde stili vardır: i40 sedan ve Tourer station

İ40 Teknik özellikleri

Optima’nın aksine, i40’ta hibrit seçeneği yoktur. Sadece 115PS veya 141PS 1.7 CRDi Blue Drive dört silindirli dizel seçeneği var. Bu motor, iyi bir performans ve ekonomi karışımına sahip olsa da, bu da i40’ın şirket arabası alıcıları arasında popüler olduğu anlamına geliyor. Tüm otomobiller standart olarak altı vitesli düz şanzımanlı önden çekişlidir. Ancak daha güçlü motorla yedi vitesli DCT otomatik şanzıman mevcuttur.

Genel olarak dört özellik vardır. S, SE Nav, SE Nav Business ve Premium. Ancak tüm modeller oldukça iyi donanımlıdır. Standart kit, 16 inç alaşım jantlar, yedi hava yastığı, Bluetooth, stop-start, çok işlevli direksiyon simidi, ısıtmalı elektrikli kapı aynaları, otomatik farlar ve klima içerir.

Diğer Hyundai modellerinde olduğu gibi, çok fazla seçenek yoktur. Daha fazla kit istiyorsanız, bir donanım seviyesine geçmeniz gerekiyor. Böylece 17 ve 18 inç jantlar, deri, uydu navigasyon, park sensörleri ve kamera, anahtarsız giriş, ısıtmalı direksiyon simidi ve koltuk ısıtması donanım alabilirsiniz.

i40 serisinin öne çıkan özelliklerinden biri fiyatıdır. Rakiplerine göre ucuzdur. Bu nedenle  i40, listenizde olması gereken arabalardandır.

Hyundai, sürmesi en heyecan verici araba değildr. Ancak satıştaki en geniş aile arabası olmasa da, bol miktarda kullanılabilir alana sahiptir. Ayrıca tamamı dizel motor serisi, harika bir ekonomi sunar.

İşi sorunsuz yapan dürüst, güvenilir bir aile arabası istiyorsanız, bütçenize uyuyor. Sadece unutulmaz bir sürüş deneyimi sunmasını beklemeyin.

Beş koltuklu modda 525 litrelik bagaj hacmi var. Ford Mondeo ve Skoda Superb gibi otomobillerin gerisinde kalıyor.

Hyundai i40sedan 4.745 mm uzunluğunda, 1.815 mm genişliğinde ve 1.470 mm yüksekliğinde ve 2.770 mm dingil mesafesine sahiptir.

İKİNCİ EL HYNDAİ İ40 İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here