Etkileyici görünümü, uzun donanım listesi ve benzersiz 2+1 kapı konfigürasyonu sayesinde Hyundai Veloster dikkatleri üzerine çekiyor. Şimdi, daha da çarpıcı bir tarza, daha fazla donanıma ve en önemlisi Veloster Turbo’yu 8.4 saniyede 0-100kmh’ye iten 184 hp 1.6 litre turbo benzinli motora sahip bir Turbo modeli var. Volkswagen Scirocco 1.4 TSI’dan daha pahalıdır, ancak daha güçlü ve daha donanımlıdır.

veloster

Veloster Turbo, 184bhp ve 265Nm tork üreten doğrudan enjeksiyonlu 1.6 litrelik turbo benzinli motoruyla çalışıyor. Bu da ona standart otomobilin motorundan yüzde 33 daha fazla güç ve daha da önemlisi yüzde 59 daha fazla tork sağlıyor. Ayrıca en yüksek 233kmh hıza sahiptir. Bununla birlikte, ekstra tork, Turbo’nun yolda daha hızlı hissettirdiği anlamına geliyor.

veloster

Veloster, satıştaki en çarpıcı otomobillerden biridir. Ve Turbo modeli, daha çarpıcı biçimde şekillendirilmiş ön ve arka tamponlar, daha büyük jantlar sahip. Ayrıca Hyundai’nin ilk mat boya seçeneği ile Veloster’ın ilginç görünümünü geliştirdi. Veloster tam olarak bir spor araba değil ve tam olarak bir hatchback de değil. Asimetrik kapı tasarımı, yolcu tarafındaki ekstra kapıyı gizleyen karartılmış kapı sütunlarına sahiptir. Ayrıca bunlar otomobilin şekline iyi bir şekilde entegre edilmiştir.

veloster

Veloster’ı diğerlerinden farklı kılmak için, bir yanda diğer yanda iki kapılı yeni bir kapı düzenine sahiptir. Sürücünün büyük bir kapısı var. Böylece arka koltuklara erişim kolaylaştı. Öndeki boşluk iyidir. Ancak arka koltuklar, bagaj kapağı baş mesafesini kısıtladığından, uzun boylu yolcular için sıkışıktır. Bagaj, VW Scirocco’dan sekiz litre daha fazla olan 320 litredir. Ancak Opel Astra GTC , 380 litrelik bagajıyla çok daha pratiktir.

Standart Veloster gibi, Turbo da tam beş yıldızlı bir Euro NCAP derecesi alıyor. Güvenlik kiti cömerttir. Standart olarak çok sayıda hava yastığı ve elektronik denge kontrolü içerir.

İKİNCİ EL HYUNDAİ İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here