Yeni Toyota Proace City Türkiye Fiyatı Belli Oldu

2
10982
Yeni Toyota Proace

Dünyaca ünlü Japon markası Toyota’nın yeni aracı Proace City ülkemizde sadece camlı van versiyonuyla satılacak. Minivan piyasasına hareketlilik kazandıracak Yeni Toyota Proace City’nin Türkiye fiyatı ve detayları yazımızın devamında bulabilirsiniz.

Yeni Toyota Proace City

Dünyaca ünlü Japon devi Toyota markasının yeni aracı Proace City, ülkemiz minivan piyasasına hareketlilik getirecek olan bu araç, lansmana özel 199.500₺’den başlayan fiyatlarla satışa hazır durumdadır. Aracı satın almak isteyenler için 100 bin ₺’ye 0 faizsiz bir şekilde 12 aylık kredi kampanyası da düzenlenmiştir.

Yeni Toyota Proace

Toyota markasının yeni aracı Proace City ülkemizde Dream, X-Pack ve Passion X-Pack olarak 3 farklı donanım seçeneği ile satışa sunuluyor. Motor seçeneği olarak ise PSA’nın 1.5 litrelik dizel motoru bulunuyor. Dream donanım seçeneğinde 5 ileri manuel ve 8 ileri otomatik vites seçeneği varken; diğer paketler yalnızca otomatik vites seçeneği bulunmaktadır.

Proace City Pratik ve Konforlu

821 kg’lık taşıma kapasitesi ve 1.000 kg römork çekme kapasitesi ile rakiplerinin önüne geçen Proace City; 4.403 mm uzunluk, 1.880 mm yükseklik, 1848 mm genişlik ve 2785 mm dingil açıklığına sahiptir. Bu model, modern iç ve dış tasarımı, pratikliği ve konforlu sürüş performansını birleştirmesiyle öne çıkmaktadır. 775 litre bagaj kapasitesi bulunan araçta koltuklar katlandığında değer 1.414 litreye çıkıyor.

Yeni Toyota Proace

Pratiklik ve rahatlığı beraber sağlayan bu model, kullanımını kolaylaştırmak için birçok fonksiyonlu saklama bölümüne sahiptir. Bagaj kapağından bağımsız kaldırılabilir cam, ön koltuklar arasındaki konsol, ön koltukların arkasındaki katlanır masa, arka yan camlardaki güneşlik, arka koltukta döşeme saklama kutusu ve tavandaki eşya bölmesiyle birlikte kullanılabilirlik açısından birçok kişinin tercih edeceği bir araç olacaktır.

Türkiye’de Sadece Camlı Van Kasa Tipi İle Tercih Edilebilecek

Ülkemize yalnızca camlı van kasa tipi ile gelecek olan bu model, standart olarak 8 inç boyutunda multimedya sistemi ile gelmektedir. Ayrıca araçta kablosuz şarj özelliği de bulunmaktadır. Araçda bulunup da hafif ticari araç sınıfında bulunmayan özelliklerden biri de yansıtmalı renkli gösterge ekranıdır.(head-up display) Proace city, aracın anlık verileerini ekrana yansıtıarak sürüş güvenliğinin maksimum düzeyde kalmasına olanak sağlar.

Yeni Toyota Proace

Rahatlık ve konforun dışında araçta bulunan; ön çarpışma önleyici sistem, trafik işaretleri tanıma sistemi, şerit takip asistanı, adaptif hız sbitleme ve sürücü yorgunluk uyarı sistemi gibi özellikler de dikkatlerden kaçmıyor.

Toyota’nın düzenlediği etkinlikte Proace City’nin fiyatının yanı sıra tüm Toyota modellerinin artık 5 yıl, 150 bin kilometre garantisiyle satılacağı da belirtildi.

Model Fiyat Lansman Fiyatı
Proace City 1.5 D 100 HP Dream 213.500 TL 199.500 TL
Proace City 1.5 D 130 HP Dream A/T 237.500 TL 221.900 TL
Proace City 1.5 D 130 HP Flame X-Pack A/T 260.000 TL 242.900 TL
Proace City 1.5 D 130 HP Passion X-Pack A/T 273.000 TL 254.900 TL

 

Toyota Proace City İlanları

2 YORUMLAR

  1. Valla diğer modellere benzemeseydi çok daha güzel olurdu. 🙂 Ama fiyatlara bakında tam alınıp binilecek aile arabası diyebiliriz. Yani b segmenti bir araç almaktansa ben tercih ederim bu sınıfı

  2. Pejo partner ve Citroen Berlingonun aynisi. Ustunde Toyots amblemi var omadr. Reno Kangoo vr Mercedes Citan’in, Fiat Doblo ild Opel Combonun ayni olması gibi…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here