Yeni Caddy, hayattan keyif almayı isteyenler için. Gelin sizde bu çok sevilen çok yönlü aracın daha fazla dijital fonksiyon, konfor ve esneklik sunan 5. nesli ile tanışın. Yenilenen Volkswagen Caddy sıfır fiyatları için yazımızı okumaya devam edin.

Yeni Volkswagen Caddy Sıfır Fiyatları Ne Kadar ?

Dış Tasarımı Büyülüyor

Yeni Volkswagen Caddy, dış görünüşündeki gümüş renkli tavan çıtaları ile göz alıyor. Tek bir hareket ile Caddy’nin aynalarını katlayabilir ya da soğuk havalarda oluşan buğuları çözebilirsiniz. En şık özelliği ne mi dersiniz ? Kesinlikle elektrikli katlanabilir ve ısıtmalı yan aynaları. Yeni Caddy hem güvenliğinizi hem de konforunuzu düşünüyor. Bunları da, ışık ve görüş paketi otomatik yanan farları, far sensörü, yağmur sensörü ve eve geliş evden çıkış fonksiyonu ile yapıyor.

Volkswagen Caddy sıfır fiyatları

İç Mekanı Kesinlikle Göz Alıyor

Yapmanız gereken sadece Caddy’nin koltuğuna oturmak ve yeni dijital gösterge paneline şöyle bir bakmak. Bilmek istediğiniz tüm bilgilere ve beklediğiniz her yeniliğe sahip. Keyif ve güvenliği bir arada sunan Yeni Caddy’nin direksiyonu siz hızlandıkça sertleşiyor ve bu sayede sürüş konforunun yanında yüksek güvenlik de sağlıyor. Yeni Servotronik Direksiyonunun radyo kumandalı deri kaplı olması da sürüş konforunuza konfor katıyor.
Diyelim ki bir fonksiyonu çalıştırmak istiyorsunuz. Bunun için tasarlanan düğmelerine sadece parmağınız ile dokunmanız yeterli.
iç mekan tasarımı
Yeni Caddy’nin sınıfında yalnızca onda olan ‘Yeni Dokunmatik Tuş takımı’ fonksiyonel olduğu gibi şık da. Aracın sahip olduğu bir diğer teknoloji ise EPB. Yani elektronik park freni. Bu sayede aracınızı olduğu yerde güvenli bir şekilde park edebilirsiniz.
Yeni Caddy’nin renkli 8.25” (20,9 cm) geniş dokunmatik multimedya ekranı üzerinden aracınızın radyosunuz kontrol edebilir, navigasyon sistemini kullanarak gitmek istediğiniz yerleri işaretleyebilirsiniz. Üstelik aracınızın bilgilerini de takip edebilirsiniz.
Yeni Volkswagen Caddy sıfır fiyatları oldukça merak ediliyor. Fiyatlara geçmeden bu yeni nesil aracın birkaç özelliğinden daha bahsedelim.

Volkswagen Caddy sıfır fiyatları

Yüksek Teknolojili Güvenlik Sistemleri

  • Güvenli bir yardımcı mı istediniz ? Yeni Caddy’de bulunan şehir içi acil frenleme özellikli Front Assist sistemi yayaları, bisikletlileri ve araçları tespit ediyor. Sonrasında ise sürücüyü tehlikeli durumlara karşı uyarıyor. Eğer sürücü zamanında tepki vermezse sistem otomatik frenleme ile cevap veriyor. Gerekirse yani tehlikeli bir sürüş durumu varsa kaçınma manevrası bile yapabiliyor.
  • Şerit takip asistanı Lane Assist, olmadan düşünülemezdi bile. Bu sistem sayesinde istenmedik şekilde şeritten çıkma nedeni ile oluşan kazalar önleniyor. E bu sayede de sürüş güvenliği artıyor. Eğer aracınız istenmedik bir şekilde şeridinden çıkarsa ve bu durum da sistem tarafından algılanırsa şerit takip asistanı sürücüyü görsel olarak uyarıyor. Üstelik aynı zamanda direksiyonu geçici olarak devralıyor. Böylece aracı içinde bulunulan şeride doğru hafif bir şekilde yönlendiriyor. Sinyal verildiğinde takdirde de otomatik devre dışı kalıyor.
  • Yeni Caddy’nin modelinde güvenlik bir üst kademeye çıkarılmış. Nasıl mı ? eCall sistemi ile donatılarak. Olası bir kaza anında aracınız kazanın büyüklük derecesini algılıyor. Sonrasında ise 112 Acil Çağrı Merkezi’ne araç konumunu yardım talebi ile birlikte gönderiyor. Eğer kaza dışında da yardıma ihtiyacınız olursa tavan aydınlatma bölümünde bulunan eCall tuşuna basıp sistemi aktive edebilirsiniz.

caddy

Öne Çıkan Konfor Özellikleri

  • Alerjen filtreli çift bölgeli klima sistemi – Air Care Climatronic kliması ile aracınızın havasını anında değiştirebilirsiniz.
  • Ön ve arka tamponlarda bulunan sensörleri sayesinde aracınızı kolayca park edebilirsiniz.
  •  Park Asistanı V3.0
  • Anahtarsız giriş ve çalıştırma özelliği.
  • Yeni Caddy’nin ergo Comfort koltukları, sırt dostu sertifikasına sahip.
  • Yeni Caddy’nin karatılmış olan arka camları sizleri sıcak günlerde güneş ışığından korumak için tasarlandı.
  • Eğer sizler de geceleri yıldızları, gündüzleri bulutları izlemek isterseniz Caddy’de Panoramik Cam Tavan opsiyonel olarak sunuluyor.

Bütün bu bahsettiğimiz özelliklere sahip Yeni Volkswagen Caddy sıfır fiyatları için ise okumaya devam edin.

Volkswagen Caddy 

Volkswagen Caddy Sıfır Fiyatları

Yenilenen 5. nesil Caddy hayal edilenin ötesini vaat ediyor. İşte Volkswagen Caddy sıfır fiyatları.

MODEL YAKIT TÜRÜ ŞANZIMAN KAMPANYALI FİYAT
Yeni Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS Style DSG  Dizel Otomatik
363.500 TL
Yeni Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS Life  Dizel Manuel
315.000 TL
Yeni Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS Life DSG  Dizel Otomatik 336.500 TL
Yeni Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS Impression  Dizel Manuel 292.500 TL
Yeni Volkswagen Caddy 2.0 TDI 122 PS Impression DSG  Dizel Otomatik 312.000 TL
Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122 PS  Dizel Manuel 222.500 TL
Yeni Volkswagen Caddy Cargo 2.0 TDI 122 PS DSG  Dizel Otomatik 243.500 TL
Yeni Volkswagen Caddy Cargo Maxi 2.0 TDI 122 PS  Dizel Manuel 226.500 TL
Volkswagen Caddy Cargo Maxi 2.0 TDI 122 PS DSG  Dizel Otomatik 247.500 TL

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here