Volkswagen T-Roc Almak İçin 5 Sebep 

0
3429
Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc sportif ve modern tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor. Rakiplerine kıyasla çok daha cesur bir tasarıma sahip olan Volkswagen T-Roc  sportif SUV deneyimi yaşamak isteyenlere hitap ediyor. Verimliliği ve performansı bir arada sunan Volkswagen T-Roc oldukça konforlu ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

1Karakteristik Tasarım 

Volkswagen T-Roc rakiplerine kıyasla çok daha sportif ve modern görünüyor. Diğer SUV modellerinin sıkıcı ve düz tasarımlarının aksine çok daha hareketli ve karakteristik bir tasarıma sahip olan T Roc bu özelliğiyle öne çıkmayı başarıyor. Audi Q3 modelini andıran bir gövdeye sahip olan T Roc ince düşünülmüş detaylarıyla oldukça sportif görünüyor. Yeni nesil led farlar aracın çok daha modern ve yenilikçi görünmesini sağlıyor. Özellikle R Line versiyonu çok daha hırçın ve atletik bir duruş sergiliyor. Farklı bir otomobile sahip olup dikkatleri üzerinize çekmek istiyorsanız T Roc tam olarak size hitap ediyor. Kompakt ve kaslı bir yapıya sahip olan otomobil dinamik ve modern tasarımıyla oldukça etkileyici görünüyor. Metalik renk seçenekleri aracı son derece hareketli ve eğlenceli hale getirmenize yardımcı oluyor. Özellikle metalik altın sarısı rengi  otomobili çok daha şık ve etkileyici gösteriyor. 

2Rahat ve Modern İç Mekan 

Volkswagen kalitesinin sonuna kadar hissedildiği iç mekan malzeme kalitesi ve ergonomisiyle son derece keyifli ve rahat bir yolculuk deneyimi sunuyor. Kompakt bir SUV modeline göre oldukça şık ve kaliteli bir iç mekana sahip olan T-Roc özellikleri ve donanımlarıyla sizi mutlu etmeyi başarıyor.  Rahat ve modern bir iç yaşam alanına sahip olan otomobil tüm yolcuların keyifli bir yolculuk deneyimlemesi için gerekli olan donanımları sunuyor. Yeni nesil dijital kokpit sistemine sahip olan T-Roc dijital gösterge ekranı ve dijital multimedya ekranıyla son derece keyifli ve eğlenceli zaman geçirmenizi sağlıyor. Yüksek çözünürlüklü dijital ekranlar akıcı arayüzü ve hızlı işletim sistemiyle son derece konforlu bir kullanıcı deneyimi sunuyor.

Çarpışma önleme sistemi, ani frenleme sistemi, şerit takip asistanı, kör nokta uyarı asistanı ve adaptif hız sabitleme sistemi gibi asistanlar otomobilin çok daha güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor. Yokuş kalkış desteği, adaptif led farlar, park asistanı, far sensörü, yağmur sensörü, çift bölgeli klima ve start stop sistemi otomobili çok daha rahat ve teknolojik hale getiriyor. 

3Verimli ve Ekonomik Sürüş Deneyimi 

Volkswagen T-Roc motoru ve performansıyla övgüyü hak ediyor. Volkswagen’in yeni nesil 1.5 TSI motorundan güç alan T-Roc verimliliği ve performansı bir arada sunuyor. 1.5 litre turbo beslemeli benzinli motor 150 PS güç ve 250 NM tork üretiyor. 7 ileri DSG otomatik şanzımanla sunulan otomobil 0-100 km hızlanmasını 8,4 saniyede tamamlarken maksimum 205 km hıza ulaşıyor.  Bu özel otomobilin yakıt tüketimi merak edilen konuların başında geliyor. Şehir içi kullanımlarda 6,8 litre ve şehir dışı kullanımlarda 4,9 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan T-Roc karma kullanımda ortalama 5,6 litre yakıt tüketiyor. 

4Konforlu SUV Deneyimi – Volkswagen T-Roc

Volkswagen T-Roc konforlu ve keyifli bir SUV deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Aynı segmentteki rakiplerinden çok daha performanslı ve konforlu olan T-Roc bu konuda kesinlikle övgüyü hak ediyor. Konforlu ve pratik sürüş dinamiklerine sahip olan otomobil uzun süren yolculuklarda bile rahat ve keyifli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlıyor. Volkswagen kalitesi aracın her noktasında kendisini gösteriyor. Sunmuş olduğu özelliklerle C SUV modelleri arasında konforu ve performansıyla öne çıkıyor

5Volkswagen T-Roc İkinci El Piyasası 

Bir Volkswagen sahibi olacaksanız satarken çok rahat bir şekilde satacağınızdan emin olursunuz. Tüm dünyada ve ülkemizde oldukça sevilen ve tercih edilen Volkswagen modelleri ikinci el piyasasında en çok tercih edilen araçlar arasında yer alıyor. T-Roc modelini tercih etmeniz halinde ihtiyaç duyduğunuz anda kısa sürede rahatça satabilirsiniz. Değerini kaybetmeden rahat bir şekilde satabileceğiniz bir SUV modeli arıyorsanız Volkswagen T-Roc modelini gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. 

Volkswagen İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here