Suzuki Celerio, Suzuki’nin sahip olduğu en küçük arabadır. Bir şehir arabası olmasına rağmen rakiplerinin çoğundan biraz daha büyüktür. Bu nedenle şehir otomobillerinden biraz daha fazla pratiklik sunuyor.

Rakipleri SEAT Mii / Skoda Citigo / Kia Picanto , Citroen C1 / Peugeot 108 / Toyota Aygo’dan oluşuyor. Celerio, Suzuki’nin geçmişinden olan Alto’nun ikamesidir. Sadece beş kapılı olarak geliyor. Celerio Pakistan ve Hindistan’da üretilirken, Tayland’da da monte ediliyor.

Suzuki Celerio geçerli bir donanım listesine sahip

kırmızı suzuki celerio

Donanımında merkezi kilitleme, CD çalarlı bir DAB radyo, arkada üç emniyet kemeri bulunan beş kişilik alanı var. Ayrıca 60:40 katlanabilir arka koltuk ve yüksekliği ayarlanabilir sürücü koltuğu içerir. Bu donanım listesi oldukça mütevazidir. SZ3 donanımı ise bu listeye, alaşım jantlar, Bluetooth ve klima ekliyor. Arka park sensörleri veya bir alaşım jant istiyorsanız, Celerio’nun opsiyon broşürüne göz atmanız gerekir.

Güç, 1.0 litrelik üç silindirli, doğal emişli, 67bg benzinli bir motordan geliyor. Güç beş vitesli bir manuel şanzıman aracılığıyla ön tekerleklere gider.

Bir USB girişi ile telefonunuz şarj olurken, telefonunuzu bırakabileceğiniz kullanışlı bir alan var.

Celerio’nun her iki versiyonu da DAB radyo, Bluetooth, USB bağlantısı ve CD çalar ile temel iki hoparlörlü stereo alır. Sat-nav ekleme seçeneği yoktur. Ancak en azından bu USB soketi, akıllı telefonunuzu kullanırken şarj edebileceğiniz anlamına gelir.

suzuki celerio ön konsol

Celerio, sınıfındaki en büyük bagaja sahiptir. Buna ek olarak beş yolcu için yeterli yer var. Bol miktarda tavan boşluğu sağlıyor. Ayrıca cömert dingil mesafesi ise, arkada 1,8 metre boyundaki yolcular için yeterli diz alanı olduğu anlamına geliyor. Sürücü koltuğu yüksekliğe göre ayarlanır. Bu nedenle rahat bir sürüş pozisyonu elde etmek çok zor olmamalıdır.

Rakiplerine göre oldukça büyük

suzuki celerio motor
Celerio, 3,600 mm uzunluğunda, 1,600 mm genişliğinde ve 1,540 mm yüksekliğindedir.

Celerio’da arabanın uzun tavan çizgisinin yardım ettiği geniş bir baş ve bacak mesafesi var.  Ön taraftaki boşluk iyidir, ayrıca USB yuvasının altında telefonunuzu koyabileceğiniz bir tepsi ve 2 bardak tutacağı ve arkada 3 bardak tutacağı vardır. Küçük kapı kutuları ve makul bir torpido gözü de var.

1.0 litrelik üç silindirli benzinli motorundan gelen 67 beygir gücüyle, 13 saniyede 0-100kmh ulaşıyor ve 160kmh’lik bir son hıza sahip. 3.000 dev / dak’da yalnızca 90 Nm maksimum torkla, güçlü değildir. Bununla birlikte, şehir içinde, daha düşük viteslerde değiştirirseniz, yakıt ekonomisi üzerinde olumsuz bir etki oluşur.

İKİNCİ EL SUZUKİ İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here