2023’te gelecek yeni üretimlerin valsi Peugeot Motocycles’ta bir Django Evo lansmanıyla devam ediyor. Bir evrimden daha fazlası olarak görüyoruz. Hatta tamamen yeni bir model ve mevcut versiyonu olarak görüyoruz. Ayrıca programda, modernize edilmiş bir tarz, revize edilmiş pratik yönler, Active ve Allure olmak üzere iki versiyon mevcut, neo-retro tekrar yürürlükte.

2014 yılında 50 ve 125 cm3 olmak üzere iki deplasmanda lanse edilen Peugeot Django , neo-retro bir araç olarak ürün yelpazesinde yer aldı. Yuvarlak ve uzun hatlarıyla 1953 S55 modelinden güçlü bir şekilde esinlenmiş. Bununla beraber 1950’lerin ve 1960’ların kodlarını aldı. Yani 2023, geçmişin stilistik özelliklerini koruyor. Ancak modern olan %100 yeni bir modelin kataloğuna giriyor. Ön panel mantıksal olarak iki köpek şeklindeki iki LED ışığı birleştiriyor.

Peugeot Django Evo

Django Evo Serisinin İki Versiyonu Olacak

Hava soğutmalı motora sahip giriş seviyesi Active ve sıvı soğutmalı motora sahip Allure modeli olarak iki versiyon göreceğiz. Bununla beraber 50 cm3 şimdilik planlanmadı. Ancak 125 cm3 ve özellikle Asya pazarlarına yönelik 150 cm3 planlandı.

AC (Hava Soğutmalı) versiyonu, 7000 rpm’de 10,6 beygir gücünde 124,8 cm3’lük bir kübik bloğa sahiptir. 12 inç jantlarla donatılmış, basit ABS’li bir ön ve arka diske sahiptir. Sele, özellikle düz zemin daha doğal bir sürüş pozisyonu sağladığından, tüm boyutlar için ideal bir yükseklik olan 778 mm’ye yükselir. Pratik açıdan bagaja bir jet kaskı, apronda bulunan torpido gözüne ise birkaç kişisel eşya sığabilir.

Donanım Gayet İyi

Mantıksal olarak, LC (Sıvı Soğutmalı) versiyonu daha donanımlıdır. Motor 8500 devirde 12.9 beygir güce ve 6500 devirde 12 Nm torka sahip. Döngü kısmı iki kanallı bir ABS’ye sahiptir. Pano, platformun bağlı olduğu bir TFT ekrandan yararlanır. Akıllı Anahtar ve torpido gözünde bulunan bir USB soketi de standarttır.

Bayi ağında pazarlama için üçüncü çeyreği beklememiz gerekecek.

Uygun Fiyatlı Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here