Mini, Amerika Birleşik Devletleri’ndeki 20. yılını, 2023 Mini Cooper S Hardtop 20. yıl özel modeli ile kutluyor. Mini 20. yıl özel modeli, 2023 Mini Cooper S 4 kapılı modeline dayanmakta. Ayrıca modelin Chili Red, Pepper White ve Island Blue olmak üzere 3 farklı renk seçeneği mevcut. Özel modelin bu ay içerisinde ABD’deki bayilere ulaşması bekleniyor. Modelin satış fiyatı ise 37.165 Dolar olarak açıklandı. Detayları siz değerli okuyucularımız için derledik.

Mini Cooper 20. Yıl Özel Modeli Görsel Yükseltmeleri İle Öne Çıkıyor

2023 Mini Cooper S Hardtop 20. Yıl özel modeli, görsel anlamda önemli yükseltmelerle geliyor. İlk olarak modelin dış kısmında piyano siyahı süslemeler göze çarpıyor. Ayrıca dış kısımda gerçekleşen bir diğer değişiklik ise gümüş rengi bir tavan ve ayna kapakları. Açıkçası bunların modelde gayet güzel durduğunu söyleyebiliriz. Diğer yandan ise kaputta sürücü tarafında kırmızı, beyaz ve mavi olarak vurgulanmış bir ofset şerit mevcut. Kaputun yolcu kısmında ise bir adet yıldız çıkartması bulunuyor. Ayrıca görsel yükseltmeler arasında en çok göze çarpanlar; yan hava giriş kaplamaları, kapı eşiği plakaları ve c sütunu çıkartmaları diyebiliriz. Bu aksesuarlar, kesinlikle modelin görüntüsüne farklı bir hava katmış. Son olarak ise dış kısmı 17 inç Tentacle Spoke siyah jantlar tamamlamakta.

İç kısma geçtiğimizde ise ilk olarak karbon siyahı deri ile kaplanmış spor koltuklar karşımıza çıkıyor. Sonrasında ise gözümüze çarpan bir diğer değişiklik, Napa deri ile sarılmış direksiyon simidi. Ayrıca 2023 Mini Cooper S Hardtop 20. yıl özel modelinin iç kısmında,  piyano siyahı süslemeler, 20. yıl grafikleri ve Antrasit tavan döşemesi bulunuyor.

Kaputun Altında 191 Beygirlik Bir Motor Bizi Bekliyor

Dediğimiz gibi 20. yıl özel modelinin çok önemli görsel değişiklikleri mevcut. Fakat birazda modelin teknik özelliklerinden bahsedelim. İlk olarak 2023 Mini Cooper S Hardtop 20. Yıl özel modeli, yedi vitesli ve çift debriyajlı şanzımanla geliyor. Ayrıca bu özel sürüm, kaputunun altında turboşarjlı 2.0 litrelik bir motor saklıyor. Bu motor ise 191 beygir gücüne sahip ve 279 Nm tork üretebiliyor. Son olarak ise modelin 0-100 arası hızlanmasından bahsetmek istiyorum. 2023 Mini Cooper S Hardtop 20. Yıl özel modeli 0-100 km/h hızlanmasını 6.5 saniyede gerçekleştirebiliyor. Kısaca model özellikle görsel anlamda tam bir 20. yıl özel sürümü olmaya yakışıyor diyebiliriz.

Satılık Tüm MINI Cooper Modellerini İnceleyin⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here