Mercedes Benz E Serisi Coupe 2021 İnceleme 

0
3403
Mercedes Benz E Serisi Coupe

Mercedes Benz E Serisi Coupe tamamen yenilenen tasarımıyla çok daha sportif ve modern bir görünüme kavuştu. Estetik ve sportif çizgilerin uyum içerisinde birbirini tamamladığı yeni gövde tasarımı tüm bakışları üzerine toplamayı başarıyor.

Benzersiz Konfor Deneyimi 

Mercedes Benz E Serisi Coupe modelinin lüks ve zarif iç yaşam alanı oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Abartıdan uzak asil çizgilerin hakim olduğu yeni nesil iç yaşam alanı, yeni donanımlarıyla benzersiz bir konfor deneyimi sunuyor. 

Mercedes Benz E Serisi Coupe

Aynı ünite üzerine konumlandırılmış 12.3 inç dijital gösterge ekranı ve 12.3 inç multimedya ekranı bir bütün olarak etkileyici bir görünüme sahip. Oldukça modern görünen dijital ekranlar yüksek renk ve görüntü kalitesiyle öne çıkıyor. Multimedya sisteminde kullanılan Mercedes Benz MBUX yazılımı; artırılmış gerçeklik ve sesli komut gibi birçok inovatif özellik sunuyor. Oldukça hızlı ve akıcı bir arayüze sahip olan dijital ekranlar farklı modlarda kişiselleştirilebilir kullanım deneyimi sunuyor. 

Mercedes Benz E Serisi Coupe’nin iç yaşam alanında konforun üst seviyede olmasını sağlayan özel tasarım koltuklar övgüyü hak ediyor. Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar bel ve yan destekleriyle yolcuları sarıyor ve benzersiz bir rahatlık sunuyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan sportif koltuklar tüm mevsim koşullarında yolcuların rahat etmesini ve yolculuğun tadını çıkarmasını sağlıyor. 

Yeni tasarıma sahip sportif ısıtmalı direksiyon oldukça şık ve estetik görünüyor. Altı düzleştirilmiş 3 kollu spor direksiyon arkasına konumlandırılan vites kulakçıkları aracın manuel kullanıldığı durumlarda sürücünün hızlı ve seri bir şekilde vites geçişlerini kontrol etmesini sağlıyor. Direksiyon üzerine konumlandırılan dokunmatik kontrol kumandaları ile aracın dijital ekranları ve diğer donanımları güvenli bir şekilde kontrol edilebiliyor. 

Dinamik süspansiyon sistemi farklı sürüş modlarına göre manuel olarak uyarlanabiliyor. Sürücünün kendi sürüş dinamiklerine en uygun sürüş modunu ve süspansiyon sertliğini seçmesini sağlıyor. 

Yaya algılama özelliği bulunan çarpışma önleme sistemi özellikle şehir içinde aracın önüne kör noktalardan aniden çıkan yayaları algılayarak otomobili güvenli bir şekilde durduruyor. 

Sürüş Asistanları

Adaptif hız sabitleme sistemi, gelişmiş park asistanı, acil durum çağrı sistemi, şerit takip sistemi, aktif takip yardımcısı, 360 derece kamera sistemi, kör nokta yardımcısı ve adaptif uzun far asistanı Mercedes Benz E Serisi Coupe modelinin çok daha konforlu ve güvenli olmasını sağlıyor. 

Multibeam LED farlar yüksek aydınlatma kapasitesi ile özellikle gece sürüşlerinde yüksek görüş mesafesi yaratıyor. Karşıdaki araçları algılayan farlar ışık şiddetini otomatik olarak algılayarak güvenliği ön plana çıkarıyor. 

Mercedes Benz E Serisi Coupe

İç mekanda kullanılan kaliteli ahşap malzemeler oldukça premium görünüyor. 64 farklı renk seçeneği bulunan ambiyans ışıkları iç yaşam alanını çok daha modern ve zarif bir görünüme kavuşturuyor. İyonizasyon ve kokulandırma sistemi iç yaşam alanının içerisindeki hava kalitesini artırıyor ve havanın sürekli temiz kalmasını sağlıyor.

İki bölgeli dijital otomatik, klima start stop sistemi, araç içi güvenlik kamerası, gündüz ledleri, kablosuz şarj ünitesi, Apple CarPlay kablosuz bağlantı desteği ve geri görüş kamerası standart olarak sunuluyor.

Mercedes Benz E Serisi Coupe Motor Seçenekleri ve Performansı

E 300 Coupe

258 hp güç ve 370 nm tork üreten 2.0 litre benzinli motor 9 ileri otomatik şanzıman ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 6,4 saniyede tamamlayan E 300 Coupe maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 9,4 litre ve şehir dışı kullanımlarda 5,8 litre yakıt tüketim değerlerine sahip olan E 300 Coupe karma kullanımda ortalama 7,2 litre yakıt tüketiyor. Yüksek performansıyla öne çıkan otomobil sportif sürüş dinamikleriyle keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor.

E 300 d 4MATIC Coupe 

2.0 litre hibrid teknolojili dizel motor 285 PS( 265+20 ) güç üretiyor. 9 ileri G-Tronic otomatik şanzıman ve 4MATIC dört tekerden çekiş sistemi ile gelen E 300 d 4MATIC Coupe karma kullanımda ortalama 5,7 litre yakıt tüketiyor.  Yüksek performansı ve verimliliği bir arada sunan otomobil dört tekerden çekiş sistemi sayesinde oldukça güçlü yol tutuşuna ve sportif sürüş dinamiklerine sahip.

Mercedes Benz E Serisi Coupe Fiyatı

Mercedes Benz E Serisi Coupe modelleri 1.536.500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Sıfır KM E Serisi Coupe 

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here