Audi A6 2021 İnceleme 

0
7557
Audi A6 2021

Audi A6 2021 sportif ve modern hatlarıyla oldukça etkileyici bir görünüme sahip. Önceki nesillerine göre daha dinamik çizgilere sahip olan yeni Audi A6 2021 E segmentindeki diğer rakiplerinden çok daha heybetli duruyor. 

Gelişmiş sürüş destek sistemleri ve yeni konfor donanımlarına sahip olan otomobil lüks ve şık iç yaşam alanıyla benzersiz bir sürüş deneyimi sunuyor. Otomobilin içerisinde her noktada kalitenin en üst seviyede olduğu gözlemlenebiliyor. 

Güvenliğin ve konforun ön planda tutulduğu otomobilde sürücü ve yolcuların rahatlığı için bütün detaylar düşünülmüş. Audi’nin en üst modeli olan A8’i aratmayan özellikleriyle birçok kullanıcı tarafından makam aracı olarak da tercih ediliyor.

Motor Seçenekleri ve Sürüş Dinamikleri 

 

40 TDI 

204 PS güç ve 400 NM tork üreten 2.0 litre turbo dizel motor 7 ileri S Tronic şanzıman ile birlikte geliyor. 0-100 km hızlanmasını 8.1 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 246 km hıza ulaşıyor. Şehir içi kullanımda 4,8 litre ve şehir dışı kullanımda 4 litre yakıt tüketen otomobil karma kullanımda ortalama 4,3 litre yakıt tüketiyor. 

45 TFSI QUATTRO 

2.0 litre turbo benzinli motor 245 PS güç ve 370 NM tork üretiyor. 0-100 km hızlanmasını 6 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hıza ulaşıyor. Quattro çekiş sistemine sahip olan otomobil yüksek performansı ve etkileyici yol tutuşuyla öne çıkıyor. Şehir içinde 8,1 litre ve şehir dışında 5,4 litre yakıt tüketen benzinli A6 karma kullanımda ortalama 6,4 litre yakıt tüketiyor. 

50 TDI QUATTRO 

V6 turbo dizel 3,0 litre motor 286 PS güç ve 620 NM tork üretiyor. Quattro çekiş sistemine sahip olan araç 8 ileri Tiptronic şanzıman ile birlikte sunuluyor. 0-100 km hızlanmasını 5,5 saniyede tamamlayan otomobil maksimum 250 km hızla sınırlandırılmış. Şehir içi kullanımda 6,1 litre ve şehir dışı kullanımlarda 5,1 litre tüketim değerlerine sahip olan otomobil karma kullanımda ortalama 5,5 litre yakıt tüketiyor. 

Audi A6 2021

Mild Hybrid teknolojisine sahip olan tüm versiyonlar yüksek performansı ve verimliliği bir arada sunuyor. Oldukça düşük yakıt tüketim değerlerine sahip olan yeni Audi A6 2021 modelleri tüm yol ve zemin koşullarında benzersiz bir yol tutuşu sergiliyor. 

Adaptif süspansiyon sistemi yol durumuna ve sürüş dinamiklerine göre uyarlanarak her koşulda üst seviyede rahatlık ve konfor sunuyor. Darbe sönümleme özelliğine sahip havalı süspansiyonlar yolcuların benzersiz bir yolculuk deneyimlemesini sağlıyor.

Audi A6 2021 Özellikleri 

Audi A6 2021 oldukça lüks ve modern bir iç yaşam alanına sahip. Otomobilin iç mekanın kalitesi ilk bakışta kendini belli ediyor. Yeni nesil konfor donanımları ve kullanılan teknolojiler eşsiz bir yolculuk deneyimi sunuyor. 

Audi A6 2021

Ön konsolda bulunan dijital ekranlar kokpitin oldukça modern görünmesini sağlıyor. 10.25 inç dijital gösterge sistemi otomobilin tüm verilerini anlık olarak sürücüye aktarıyor. 10 inç multimedya ekranı gelişmiş bağlantı özellikleriyle oldukça keyifli ve eğlenceli bir deneyim sunuyor. Multimedya ekranının altına konumlandırılan 8,6 inçlik kontrol ekranı üzerinden klima ve diğer konfor donanımları kontrol edilebiliyor. 

İç yaşam alanında kullanılan gelişmiş ambiyans aydınlatma sistemi 30 farklı renk seçeneğiyle modern ve estetik bir görünüm kazandırıyor. 

HD Matrix Led farlar karşı şeritten gelen araçları algılayarak ışık şiddetini otomatik olarak ayarlayıp sürücüleri rahatsız etmeden maksimum aydınlatma performansı sunuyor. Animasyonlu led arka farlar özellikle gece sürüşlerinde etkileyici bir görüntü oluşturuyor.

Adaptif sürüş asistanı, şerit değiştirme uyarısı ve takip sistemi, gece görüş sistemi, acil durum asistanı, park asistanı, 360 derece kamera sistemi, adaptif hız sabitleme sistemi ve dinamik süspansiyon sistemi otomobilin oldukça güvenli ve konforlu olmasını sağlıyor. 

Elektrikli ayarlanabilir hafızalı koltuklar oldukça rahat bir oturma pozisyonu sunuyor. Isıtma ve soğutma özelliği bulunan koltuklar yolcuların tüm hava koşullarında vücut ısılarını stabil düzeyde tutmasını ve yolculuğun keyfini çıkarmasını sağlıyor. 

Opsiyon olarak sunulan Bang & Olufsen Advanced ses sistemi kaliteli ses deneyimine önem veren kullanıcılara benzersiz bir müzik deneyimi yaşatıyor. 

Audi A6 2021 Fiyatı 

2021 Audi A6 Sedan 40 TDI Design modeli 1.063.603 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Sıfır KM A6 Sedan

İkinci El A6 Sedan İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here