Karşılaştıralım: Citroen C3 Vs Nissan Micra

0
1991
Citroen C3 Vs Nissan Micra

B segmentinin iki ikonik küçük modeli Citroen C3 ve Nissan Micra, seçim yapacak kişileri ikilemde bırakıyor. Bizde sizler için bu iki modeli karşılaştırdık. İşte Citroen C3 vs Nissan Micra…

Citroen C3 Vs Nissan Micra

Citroen C3

Heyecan verici bir görünüme sahip olan Citroen C3, benzersiz tasarımıyla öne çıkıyor. 97 farklı dış kişiselleştirme kombinasyonu ile hiçbir otomobil birbirine benzemiyor. Konfor açısından Citroen C3, yeni Advanced Comfort koltukları ve süspansiyonu ile sınıfında da öne çıkıyor. Citroen C3, son derece modern bir yapı sunuyor. Üstelik sürüş destek sistemi sayesinde daha kolay ve daha rahat bir sürüş deneyimi sağlamak için gelişmiş bağlantı özelliklerine de sahip.

Tasarım

Citroen C3’ün duruşu ve tasarım detayları, araca doğal bir dinamik vermiş. Bir diğer yandan da güçlü bir görünüm sunmuş Yeni geometrinin vurguladığı güçlü çizgiler SUV segmentinden de izler taşıyor.

Citroen C3

Zengin kişiselleştirme seçenekleri
  • Citroen C3’ünüzü  7 farklı gövde rengi ile kişiselleştirebilirsiniz.
    Daha önce kullanılan renklere (Siyah, Çelik Gri, Platin Gri, Kum Beji ve Beyaz) ek olarak, yakında 2 yeni renk, Potion Red ve Spring Blue geliyor.
  • 4 farklı tavan rengi
    Citroen C3; mavinin yanı sıra beyaz, siyah ve kırmızı olmak üzere yeni ve şık tavan renkleriyle sunuluyor. Bu tavan renkleri, ayna ve arka köşe çıkartma kaplamalarının rengiyle uyumludur.
  • 2 farklı iç ambiyans

Citroën C3, özel koltuk temaları ve renk detayları ile modern ve dinamik bir görünüm için 2 farklı iç ambiyansa sahiptir:

Zümrüt Atmosfer seçeneği, daha dinamik bir görünüm için öncelikle koyular ve tonlar arasındaki kontrastı kullanır.
Techwood Atmosphere seçeneği, İskandinav havası, zarif dokunuşlar ve birinci sınıf malzemeler sunar.

Citroen C3 Fiyatları
1.2 PureTech, Benzin, 110 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Shine Pack 4.4 Lt/100 Km Düz 227.000 TL
1.2 PureTech S&S, Benzin, 112 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Feel Bold 4.8 Lt/100 Km Otomatik 454.500 TL
Shine 4.8 Lt/100 Km Otomatik 465.000 TL
1.2 PureTech, Benzin, 83 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Feel 4.2 Lt/100 Km Düz 340.000 TL

Nissan Micra

Çarpıcı dış hatlar, 5 kapılı hatchback’in pratikliğini günlük hayata taşıyor. Nissan Micra, şehir kalabalığından sıyrılan, şehir dostu bir araba.

Büyüleyici İç Mekan

Tasarım, teknoloji ve iç mekan kullanımının mükemmel birleşimi. Geniş ve etkileyici bir iç mekanın, üstün malzeme kalitesinin ve cesur tasarımın keyfini çıkarın.

Nissan Micra

Birinci Sınıf Konfor

Kompakt dış tasarım, geniş iç hacim. Birinci sınıf yumuşak dokunuşlu malzemeler ve etkileyici bir şekilde tasarlanmış ergonomik koltuk sayesinde birinci sınıf bir sürüş deneyimi.

Nissan Akıllı Mobilite
Senin dünyan, senin şehrin, senin arkadaşların. Yeni Micra’nın gelişmiş Nissan Intelligent Mobility özellikleri sayesinde her zaman bağlantıdasınız.

Apple CARPLAY

Yeni Micra’nın 7 inç dokunmatik ekran sistemiyle tanıtılan Apple Carplay, iPhone’unuzu kullanmanın daha akıllı ve daha güvenli bir yolu. Gözünüzü yoldan ayırmadan rotanızın haritasını çıkarabilir, arama yapabilir, mesaj gönderip alabilir ve en sevdiğiniz müzik ve uygulamalara erişebilirsiniz.
İster şehir trafiğinde, ister otoyolda, ister park halinde olun, Yeni Micra hayatınızı kolaylaştırmanıza yardımcı olur. Böylece sürüş keyfine odaklanabilirsiniz.

Nissan Micra
Nissan Akıllı Sürüş

Şehir sürprizlerle dolu. Hazırlıklı olmakta fayda var. Nissan Intelligent Mobility sürücü destek sistemleri, harekete geçmenize yardımcı olmak ve beklenmedik olayların bir adım önünde olmanızı sağlamak için her zaman tetiktedir.

Sürücü Farkındalık Teknolojisi

Seyir halindeyken araba kör noktanızda kalabilir, hız uyarı işaretleri gözden kaybolabilir ve aynada arkanızdaki alışveriş sepetini göremeyebilirsiniz. Bu beklenmedik durumların çoğu, sürüş sırasında gerçekleşebilir. Micra, çevrenizde olup biten bu farklı şeyler hakkında sizi bilgilendirir ve çeşitli teknolojiler aracılığıyla daha fazlasını görmenize ve hissetmenize yardımcı olur.

Öne Çıkan Güvenlik Özellikleri:
  • Akıllı Şerit Takip Asistanı
  • Akıllı Acil Fren Destek Sistemi
1.0 IG-T, Benzin, 92 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Visia 4.5 Lt/100 Km Düz 388.800 TL
Visia 4.6 Lt/100 Km Otomatik 446.300 TL
Tekna 4.6 Lt/100 Km Otomatik 475.900 TL

 

Sıfır km Nissan Micra fiyat ve özellikleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here