Audi RS Q3 Sportback Almak İçin 5 Sebep!

0
2645
audi rs q3 sportback

Alman otomobil devi Audi’nin yeni modellerinden biri olan Audi RS Q3 Sportback sizin için incelendi. Gelin birlikte bakalım…

1.Fazladan Yol Kat Etmek İçin İyi Bir Sebep

Tipik RS’ye özgü öğeler, kompakt SUV coupe crossover’ın genel sportif tasarımına katkıda bulunur. Performans bir tutumdur.

Ortalama yakıt tüketimi¹: 9,0–8,8 l/100 km; ortalama CO₂ emisyonu¹: 206–201 g/km.

2.Güçlü Bir Sürüş Deneyimi

Kaputun altında, 2.5 litrelik TFSI motor 294 kW gücü açığa çıkarıyor.

Audi RS Q3 Sportback rakamlarla ifade edelim.
  • Güç çıkışı: 294 kW
  • Hızlanma (0–100 km/s): 4.5s
  • Maksimum tork: 480Nm

audi rs q3 sportback

3.Dış Mekan Zarif Ve Sportif

Tango kırmızısı özel bir görünüm için: Audi RS Q3 Sportback. Düz eğimli tavan çizgisine sahip coupe benzeri bir silüet, Audi RS Q3 Sportback’i karakterize eder.

4.İç Mekanda Da Ödün Vermiyor

Audi RS Q3 Sportback’in iç mekanında sportif unsurlar ve yüksek kaliteli malzemeler bulunuyor. Audi RS Q3 Sportback²’nin her detayı dinamiktir ve iç tasarımı da en az dışı kadar etkileyicidir. 3 kollu, düz tabanlı, çok işlevli plus, pabuçlu spor deri direksiyon simidi, alüminyum yarış, antrasit, piyano siyahı efekti, isteğe bağlı siyah veya karbon borulu petek desenli iç mekan, entegre koltuk başlığı ve sırtlığında kabartmalı RS, RS Sport, birinci sınıf Nappa deri kaplamaya sahip. Dilerseniz tasarım öğesi ekleyen isteğe bağlı kırmızı veya mavi RS tasarım kitleri ile sportiflik katabilirsiniz.
audi rs q3 sportback

Audi Exclusive İle Daha Özgün

Seçilen dekorlar, renkli deri ve Audi exclusive renk seçenekleri ile, Audi RS Q3 Sportback’inizi ilham verici özel yapım bir otomobile çevirin ve geniş bir yelpazeye sahip renklerin arasından seçim yapın. Örneğin, Audi exclusive Kadife Menekşe rengiyle.
audi rs q3 sportback

5.Hareket Esnekliği

Audi RS Q3 Sportback’in eş kişiye kadar kapasitesi vardır. Arka koltuklar 150 mm’ye kadar ileri ve geri hareket ettirilebilir. Aynı zamanda da koltuk açısı yedi adımda ayarlanabilir. Hacimli eşyaları taşırken, bagaj alanını 530 litreden 1.400 litreye çıkarmak için sırtlığı yukarı katlayın.
2.5 TFSI Quattro, Benzin, 400 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
Standart 8.8 Lt/100 Km Yarı Otomatik 3.453.793 TL

 

Sıfır km Audi RS Q3 Sportback fiyatı ve özellikleri için tıklayın

Audi Q3

Audi Q3 Sportback, bir coupe’nin estetik ve duygusal çekiciliğini bir SUV’un gücü ve işlevselliği ile birleştiriyor. Farklı bilgi-eğlence sistemi işlevlerine ek olarak, kapsamlı standart donanım sınırsız sürüş keyfi sağlıyor.

  • Ortalama yakıt tüketimi¹: 7,3-6,6 l/100 km
  • Ortalama CO₂ emisyonları¹: 165-150 g/km

Q3 Sportback’in ön kısmı, geniş tek çerçeveli ızgarası ve sekizgen tasarımlı yan hava girişleriyle dikkat çekiyor. Yandan bakıldığında coupe benzeri silüeti kesinlikle kusursuz görünüyor. Arkadaki özellikler arasında ise yumuşak eğimli bir tavan çizgisi, alçak bir arka cam ve keskin hatlara sahip arka lambalar yer alıyor. Aracınızın görünümünü beğeninize göre özelleştirebilirsiniz. Audi Q3 Sportback’iniz S line donanımda kontrast oluşturan bir S line tampona, 5 kollu “V” tasarımlı (S stili) alaşım jantlara, S logolu ve ön S logolu aydınlatmalı alüminyum kapı eşiği çıtalarına sahiptir.

audi q3 sportback

İç Mekan

Standart donanım, 10,25 inçlik bir dijital gösterge paneli içerir. Ayrıca size ilgili araç bilgilerini sağlamak için Audi Virtual Cockpit ve net animasyonlara sahip 12,3 inç HD ekranı da seçme şansınız bulunuyor. Opsiyonel MMI bilgi-eğlence sisteminin en üst versiyonu olan MMI navigasyon plus’ı orta konsoldaki 10,1 inç ekran ve MMI touch aracılığıyla kontrol edebilirsiniz. Çeşitli arayüzler ve bağlantı noktaları ile mobil cihazınızı aracınıza bağlayabilirsiniz. Geriye ise sadece Audi connect’in sunduğu geniş hizmet yelpazesinin keyfini çıkarmak kalıyor.

Audi Q3 Sportback Fiyatları

1.5 35 TFSI, Benzin, 150 HP Yakıt Tüketimi Vites Tipi Fiyat
S Line 5.9 Lt/100 Km Yarı Otomatik 1.211.093 TL

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here