En Uygun Fiyatlı Sedan Araba Hangisi?

3
8538

En uygun fiyatlı sedan araba hangisi? Soruyu böyle sorunca işin içine sıfır km ve ikinci el pazarındaki yüzbinlerce araç birlikte giriyor. Araçların hasar durumu ve diğer detaylar da düşünülünce böyle bir seçim yapmak sağlıklı değil. Ancak sıfır sedan araba almayı düşünen ve bütçesi 120 bin ile 140 bin arasında olanlar için biz, üç popüler modelin fiyat etiketlerine baktık.

En çok satan 3 sedandan hangisi daha uygun fiyatlı?

En çok satan 3 sedandan hangisini almalı? Honda Civic Sedan, Fiat Egea Sedan, Toyota Corrola Sedan modellerinden hangisini almak daha mantıklı? Civic mi Egea mı yoksa Corolla mı? Türkiye’nin en çok satan 3 sedan arabasını karşılaştırdık: Honda Civic Sedan & Fiat Egea Sedan & Toyota Corrola Sedan fiyat karşılaştırması…

En çok satan 3 sedandanın fiyatlarına bakalım…

Honda Civic Sedan & Fiat Egea Sedan & Toyota Corrola Sedan modelleri, hem sıfır km araba alırken hem de ikinci el araba alırken çok tercih ediliyor. Üçünün de bagaj hacmi ve iç mekan genişliği çok ferah. Yakıt tüketiminde farklı seçenekler sunuyorlar. Ayrıca fiyat etiketleri daha ulaşılabilir seviyede.

Bu üç modelin birden fazla ortak özelliği var:

  • Üçü de Türkiye’de üretiliyor
  • Üçünün de fiyatı ulaşılabilir
  • Üçü de sedan karoserde
  • Üçü de Türkiye’de çok satılıyor

Peki, en iyisi hangisi? 120-140 bin TL bütçesi olanların sıfır km sedan arayışına yanıt sunan bu üç modeli hurda teşviki fiyatlarıyla değerlendirelim…

Hangisi Daha Uygun Fiyatlı? / En Uygun Fiyatlı Sedan Hangisi?

1. Sıfır Fiat Egea Sedan Fiyatı

Sıfır Fiat Egea almayı planlıyorsanız sıfır Egea sedan fiyatı 74 bin TL’den başlıyor. Easy donanım, manuel ve benzinli sıfır Egea sedan fiyatı, 93.400TL’den başlıyor. Ancak hurda teşvikiyle Egea sedan fiyatı 74 bin TL’den başlıyor. En üst donanım seviyesi olan 1.6 M.Jet 120 HP DCT Easy, dizel-otamatik Egea alırsanız 155.400TL’den başlıyor.

2. Sıfır Honda Civic Sedan Fiyatı

Sıfır Honda Civic Sedan almayı planlıyorsanız 1.5 Elegance Benzinli düz vites fiyatı, 167.500 TL’den başlıyor. Sıfır Honda Civic Sedan baz fiyatı ise 141.500TLHurda teşvikiyle sıfır Civic sedan en uygun fiyatı 129.500TL. Honda Civic Sedan’ın en üst donanım olan 1.6 Executive + Dizel-otomatik fiyatı ise 236.500TL.

3. Sıfır Toyota Corolla Sedan Fiyatı

Toyota Corolla Sedan

Sıfır Toyota Corolla Sedan almayı planlıyorsanız 1,6 vision donanımının başlangıç fiyatı, 120.550TL. Hurda teşvikiyle sıfır Corolla almak isteyenler için en uygun sıfır Corolla fiyatı, 105.550TL.

 

 

3 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here