En İyi 10 Crossover Araç Listesi

1
6622
En İyi 10 Crossover Araç Listesi

En iyi kompakt crossover araçlar nelerdir? Burada çözmeye çalıştığımız soru tam olarak bu, çeşitli bütçelerdeki 10 farklı modeli listeledik.En İyi 10 Crossover Araç Listesi

SUV’dan Crossover’a geçiş

Ancak SUV’lerin sağlam görünümleri ve yetenekleri ile birlikte bazı dezavantajları vardır. Arazide iyi performans gösteren bir araç genellikle kaldırımda iyi bir izlenim vermez ve agresif 4 tekerlekten çekiş (4WD) sistemlerine sahip ağır kamyonlar genellikle yüksek hızlara çıkmaz .

Kia Sportage

Dördüncü nesil Kia Sportage (2015 – günümüz)

Etkileyici 10 yıl/100.000 km garantisi ile , iyi kullanılmış bir Kia Sportage’dan bile birkaç yıldan fazla bir süre boyunca alacağınız garantidir. Ayrıca Sportage, yükleme alanı söz konusu olduğunda biraz sıkışık olsa da, yolcularınız fazlasıyla yeterli alana sahip olacak.

Honda CR-V

Beşinci nesil Honda CR-V (2017 – günümüz)

Honda CR-V bu listede en iyi dengeli araç olabilir. Daha iyi fiyat performansına sahip, daha iyi yol tutuşu, daha fazla taşıma veya daha hızlı sürüş yapan araçları bulmak kolaydır, ancak tüm bunları ve CR-V’yi yapan bir araç bulmak zordur. 2020’den önceki temel motor, özellikle tam yükte güçlü olmadığı için, biraz ekstra güç için turbodizel 1,5 litrelik motora bakın.

Infiniti QX30

Birinci nesil Infiniti QX30 (2017-2019)

Kılık değiştirmiş bir Mercedes GLA olan Infiniti QX30 , bir Mercedes platformunu sizlere sunmaktadır. Alışılmadık tasarımı, yolcular için sıkı bir uyum ve ilginç arka görüş alanı sağlayabilir, ancak QX30 şehir trafiğinde zahmetsiz bir sürüş sağlar ve bunu yaparken harika görünür. 2020 için durdurulan, bu arabanın üç model yılına ait bazı örneklerde fırsatlar bulunabilir.En İyi 10 Crossover Araç Listesi

Mazda CX-5

İkinci nesil Mazda CX-5 (2017 – günümüz)

Bu fiyat noktasındaki hiçbir crossover, Mazda CX-5’ten daha iyi sürmez , ancak önerilme nedeni bu değil. Mazda, son zamanlarda iç mekanlarını sürekli olarak güncelliyor ve bu da; fiyatlarından çok daha pahalı görünen otomobillerin ortaya çıkmasına neden oluyor. Dışı yakışıklı, içi klas ve rahat olan CX-5, kendinizi lüksün yamaçlarında uçuyormuş gibi hissetmenizi sağlayacak.

Subaru Ormancı

Dördüncü nesil Subaru Forester (2012 – 2018)

Subarus, etkileyici görünürlüğünden standart simetrik dört tekerlekten çekişe (AWD) kadar her zaman güvenliğe öncelik vermiştir; ve Subaru Forester , arkayı görme yeteneğini koruyan mevcut birkaç araçtan biridir. Bu bile tek başına bu listede bir yeri garanti eder; ancak Forester’ın yerden yüksekliği ;ve yetenekli AWD, onu kötü hava yolculukları için akıllı bir seçim haline getiriyor.

En İyi 10 Crossover Araç Listesi

Birinci nesil Jaguar F-Pace (2017 – günümüz)

Bu listedeki en büyük araçlardan biri olan Jaguar F-Pace ;kompakt crossover olarak adlandırılabilecek şeyin sınırlarını zorluyor ;ancak bu yolcularınız ve yükleriniz için bolca yer olacağı anlamına geliyor. Ayrıca Yolcularınızın piyasadaki en çekici crossover’lardan birinde alabileceğiniz ;en iyi sürüş deneyimlerinden birinin keyfini çıkarması sadece bir bonus.

En İyi 10 Crossover Araç Listesi

İkinci nesil Volvo XC60 (2017 – günümüz)

Ayrıca Volvo’nun stile ve güvenliğe olan bağlılığı, XC serisi crossover modellerinde doruğa ulaşıyor. Volvo XC60 ölçüde potansiyel adaylar çok sunmalıdır kullanılan pazar anlamına trim seviyesine; sınırlanmayan olduğunuz motor seçeneklerinin bir zenginlik sunuyor.Ayrıca  XC60, bu listedeki en dengeli seçeneklerden biridir.

En İyi 10 Crossover Araç Listesi

Birinci nesil Porsche Macan (2015 – günümüz)

Son olarak , Porsche Macan’ı pratiklik yerine performansa öncelik verenler için bir araç olarak görmemektedir ; ancak SUV kullanımı ve araba benzeri bir sürüş deneyimi isteyenler için kompakt crossover’lar yaratılırsa ;Macan nihai araç olacaktır. Ayrıca Bir sürüş yapın ve Porsche’nin birinci sınıf malzemeler ;uyum ve konforla performanstan daha fazlasına odaklandığını göreceksiniz

2.EL OTOMOBİL İLANLARI

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here