En Gerçekçi Yarış Oyunlar… Bazı oyuncular, yarış oyunlarında bile mutlak gerçekçilik istemektedir. Bugünkü içeriğimizdeki oyunların neredeyse hepsi şu anda mevcut olan en gerçekçi konsol yarış oyunlarından bazılarıdır. İster direksiyon başında olun ister kumandayı elinizde tutun, yarış arabası sürüşü canlandırıcı bir deneyimdir. Araba oyunları, yarış pistlerinin ve ortamların nüansları da dahil olmak üzere gerçekçilik konusunda gerçekten başarılı oldu. Örnek olarak otomobillerin kendileri ağırlık dağılımını, direksiyon hissini ve fren performansını dikkate almaktadır. Özellikse son zamanlarda araçların tepkileri, iyi bir sistemle gerçek araçlar ile benzer seviyede olabilmektedir. E-Sporun gelişmesi de yarış oyunlarının gelişimine sebep olmaktadır.

Microsoft Flight SimulatorEn Gerçekçi Yarış Oyunları

Microsoft Flight Simulator, Microsoft tarafından yapılmış bir uçuş simülatörü oyunudur. Piyasadaki en uzun süredir devam eden ve en bilinen uçuş simülatör programlarından biridir. Oyun yalnızca PC’de mevcuttu fakat kısa süre önce 2020 yılının başlarında Xbox için piyasaya sürüleceği açıklandı. Pek çok kişinin bilmediği şey, oyunun bir simülatörden daha fazlası olduğudur. Yangınla mücadele ve akrobasi gibi bir dizi yarış mücadelesine sahiptir. En son sürüm aynı zamanda oyunun şimdiye kadarki en gerçekçi sürümüdür. Geliştiriciler, uçmak için gerçekçi bir dünya görünümü oluşturmak için Azure ve uydu verilerini kullanmaktadır. Bu yüzden oldukça etkileyici bir uçuş deneyimine sahip olabilirsiniz.

Microsoft Flight Simulator İndirme Linkleri: Steam  + xbox

DiRT RallyEn Gerçekçi Yarış Oyunları

DiRT Rally, Codemasters tarafından geliştirilen ve Playstation 4 ve Windows’ta yayınlanan ralli odaklı bir yarış video oyunudur. Hem taraftarlar hem de medya tarafından tüm zamanların en iyi ralli oyunu seçildi. Son derece zor olması, yeni başlayanlar için uygun olmaması ve cezalandırıcı olmasıyla bilinir. Örneğin, bir çarpışmanın şiddetine bağlı olarak radyatörünüz çok fazla ısınabilir ve lastikler patlayabilir. Sonuç olarak bir simülasyon olsa da en gerçekçi yarış oyunlarından biridir.

Dirty Ralli Satın Alma 

Assetto CorsaEn Gerçekçi Yarış Oyunları

Assetto Corsa, Kunos Simulazioni tarafından Playstation 4 ve Xbox One için sim yarış oyunu geliştiricisidir.  Geliştiriciye göre, gerçekçi yarış deneyimini vurgulamak ve kişiselleştirme ile değiştirilebilirliği desteklemek için tasarlandı. Bunu başarmak için geliştirme ekibi, ölçme ve lazer tarama teknolojilerini kullanarak uluslararası yarış devrelerinin görüntülerini oluşturdu. Merkez ofisleri İtalya’daki Vallelunga Pisti’nde bulunduğundan, otomobillerle ilgili uygulamalı deneyime de sahip oldular. Birçok oyuncuya göre Assetto Corsa, en gerçekçi araba fiziğine, özellikle şasinin ağırlık aktarımına, lastiklerin yol tutuşuna ve yol tutuşuna ilişkin kazanımlara sahiptir.

Assetto Corsa Satın Alma

Gran Turismo 6

Gran Turismo 6, Polyphony Digital tarafından geliştirilen ve Playstation platformunda yayınlanan bir yarış – video oyunudur. Ayrıca dünya çapında motor sporlarının yönetim organı olan Fédération Internationale de l’Automobile tarafından resmi olarak onaylanmış içeriğe sahip ilk video oyunudur. Geliştiricilere göre Gran Turismo oyunları, oyun içi araçlarının görünümünü ve performansını taklit etmek için özel olarak tasarlanmıştır. Harika bir iş çıkardıklarının kanıtı, Gran Turismo’nun dünyanın tüm zamanların en popüler gerçekçi yarış oyunu olmasıdır.

Gran Turismo 6 Satın Alma 

Truck Racing Championship

Trucking Racing Championship, Bigben Interactive tarafından PlayStation 4 için yapılan Avrupa Kamyon Taşımacılığı Yarış Şampiyonası’nın (ETRC) bir video oyunu simülatörüdür. Bildiğimiz üzere kamyon yarışları, Avrupa’da ünlü bir spordur. Ayrıca ETRC 30 yılı aşkın bir süredir devam etmektedir. Organizatörler, sporu dünyanın en büyük ve en heybetli yarış serisi olarak tanımlamakta haklı gibi gözükmektedir. Geçmişte de birçok farklı kamyon oyunu vardı ve bu gerçek spora dayalı ilk gerçekçi kamyon yarışı oyunuydu. Viraj alırken kamyonun ağırlığını göz önünde bulundurmalı, lastik aşınmasını izlemeli ve frenlerinizin aşırı ısınmadığından emin olmalısınız.

TRC Satın Alma 

F1 2019

F1 2019, Formula 1 ve Formula 2 Şampiyonalarına dayanan bir yarış oyunudur. En son sürüm  Codemasters’daki geliştirme ekibine göre 2 yıl sürdü ve tarihteki en iddialı sürümdür. Ayrıca bu oyun, kariyer F1 yarışçısı olmanın nasıl bir şey olduğuna gerçekçi bir bakış sunmaktadır. Oyunun içinde kariyer modunda, hangi Formula 2 takımına katılmak istediğinizi seçebileceksiniz, gerçek bir iş gibi bir sürücü takvimine sahip olacaksınız ve ne kadar iyi yaptığınızı görebileceksiniz. Ayrıca yaptığınız derecelere göre Formula 1’e mezun olduğunuzda ne tür bir sözleşme teklifi alacağınızı da öğrenebiliyorsunuz. Gerçek F1 yarışları gibi sürücüler sponsorluk bile alabilmektedir.

F1 2019 Satın Alma 

Ride 3

Ride 3, Milestone srl tarafından geliştirilen ve Playstation 4 ve Xbox One’da yayınlanan bir motosiklet yarışı video oyunudur. Milestone srl, World Rally Championship, MotoGP ve SuperBike World Championship SBK gibi yarış oyunları geliştirmesiyle tanınmaktadır. Ride 3, motosiklet tutkunları için Forza ve Gran Turismo’ya benzer olarak müjdelendi. Oyunda 230’dan fazla motosiklet ve 30 yarış pisti bulunmaktadır. Geliştiriciler, dünyaca ünlü yolları ve yarış pistlerini haritalamak için drone tarama ve fotogrametrik teknolojiyi kullanmıştır.

Ride 3 Satın Alma 

Sıfır KM Araba Fiyatları ve Paketleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here