2024 Subaru Crosstrek tanıtımı gerçekleşti. Subaru’nun Crossover modeli Crosstrek 2024 yılında güncellenmiş olarak karşımıza çıkıyor.

Subaru’nun yenilenen Crosstrek modelinin dış tasarımı tamamen elden geçmiş ve yepyeni bir iç tasarıma sahip.

2024 Subaru Crosstrek Tasarım Özellikleri

Crosstrek de en büyük değişiklik ön kısımda. Daha ince farlar ve daha büyük bir ön ızgara dikkat çekiyor. Subaru bu modelinde daha önceki modelde olduğu siyah plastik gövde kaplaması tercih etmiş.

Aracın yerden yüksekliği ise pek değişmemiş görünüyor. Subaru tekerleklerin etrafında siyah plastik kaplama miktarını da arttırdığını belirtiyor.

2024 Subaru Crosstrek

İç Tasarımı

Crosstrek’in iç kısmına baktığımızda bizleri öncelikle dikey 11.6 inçlik dokunmatik ekran karşılıyor. Ayrıca bu ekran üzerinden klima ve hoparlör ayarları yapılabiliyor.

Subaru iç mekanda koltukları tamamen yenilemiş. Bunun yanı sıra koltuklar sürüş sırasında sarsıntıları en aza indirecek.

Gösterge panelleri geleneksel bir şekilde gelecek olan aracın iç mekan tasarımı geçen yıllarda ki modeller ile benzerlik gösteriyor.

Bunun yanı sıra Crosstrek de fiziksel tuş sayısı minimum seviyede. Subaru Eyesight sürücü asistanı adını verdiği teknolojisinin kameralarında iyileştirmeler yaptığını ifade ediyor.

Motor Performansı

Subaru 2024 Crosstrek modeli 2 litrelik dört silindirli e-Boxer elektrik motoru ile gelecek. Japonya’da çıkacak olan modelin şanzımanı otomatik olacak.

Ancak aracın Amerika ve Avrupa pazarında çıkacak versiyonların şanzımanın ne olacağını şu an için kesin olarak bilemiyoruz.

Fiyatı

Subaru Crosstrek’i 2023 yılı içerisinde Japonya’da satışa çıkaracak. Bunun ardından diğer pazarlara giriş yapacak. Şu an için firma aracın fiyatı ile bilgi vermedi.

Ancak sektör kaynaklarından gelen bilgilere göre aracın fiyatı 24.870 dolardan fazla olacak.

Sıfır KM Subaru Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here