Yepyeni Hyundai Santa Fe 2023’ün sonlarında piyasaya çıkacak.

Hyundai Santa Fe

Her iki motor da önden çekişli veya dört tekerlekten çekişli olarak mevcuttur. Hyundai ayrıca Santa Fe’yi 226 hp hibrit kurulum ve şehirde EPA dereceli 36 mpg ile karşımızda. Plug-in hibrit model, 260 beygir gücü, toplam 76 MPGe derecesi ve yalnızca elektrikle tahmini 50 bin km seyahat etme yeteneği sunar. Düşük taban fiyatı ve tatmin edici sürüşüyle ​​ferah 2023 Sante Fe, özellikle uykulu temel motordan kaynaklanan orta boy SUV’lar dünyasında orta sıralarda yer alıyor.

Dış Görünümü

Hyundai’nin tasarımcıları, standart ticari araç silüetini güzel bir şekilde işlenmiş metal sac, aydınlatma armatürlerini ve Hyundai rozetini oldukça stilize edilmiş bir ızgara üzerinde birleştiren ayırt edici bir ön şeritle giydirmeyi başardılar.

Genel dış tasarım da Santa Fe’nin pratik ve çok yönlülüğünü görüyoruz. Santa Fe’nin görünümü de oldukça gelişmiş. 19 inç alaşım jantlar, tavan rayları, LED gündüz ve arka farlar. Santa Fe’nin arka bagaj kapısı da aracın genel tasarım şemasına düzgün bir şekilde uyacak şekilde tasarımını yansıtıyor.

İç Dizayn

Hyundai Santa Fe

2022 Hyundai Santa Fe Hybrid Limited, aracın önemli bilgilerini içeren 12,3 inçlik bir dijital gösterge paneli dahil olmak üzere birden fazla ekrana sahip. Ayrıca iyi stoklu bir iç mekana da sahiptir. Bununla birlikte eğlence ve navigasyon için orta konsolda 15 inçlik bir dokunmatik ekran bulunmakta. Ekran, Santa Fe’nin iç mekanının genel tasarımını tamamlamak için parlak bir malzemeyle vurgulanmış ve güzel bir ön panele yerleştirilmiştir.

İç mekan oldukça rahat. Güzel bir şekilde döşenmiştir. Sürücü yardımı ve iletişim için en son teknoloji ile doludur. Ayrıca 108,9 inçlik dingil mesafesi ve geniş baş mesafesi sayesinde kabinde yolcular için bolca yer var. Sürücü koltuğundan görüş mükemmel ayrıca iç aydınlatma gece sürüşü için gayet ideal.

Performans

2022 Santa Fe Hybrid Limited, Hyundai’nin hibrit sistemi aracılığıyla sabit mıknatıslı senkron elektrik motoruna bağlanan 1.6 litrelik, turboşarjlı, sıralı 4 silindirli bir motorla çalışıyor.

Direksiyondan vites değiştiren 6 ileri otomatik şanzıman, Santa Fe’nin aynı zamanda dört tekerlekten çekiş sistemini de içeren aktarma organlarının bir parçasıdır.

Güvenlik ve Teknoloji

2022 Hyundai Santa Fe, önden ve yandan darbeli çarpışmalarda koruma için eksiksiz hava yastıklarına sahiptir. Ayrıca önden çarpışmadan kaçınma, kör nokta tespiti, uzun far yardımı, arka çapraz trafik uyarısı, şerit tutma yardımı ve sürücü dikkat uyarısı ile birlikte geliyor.

Ayrıca araçta Bluetooth, Sirius XM radyo bağlantısı ve Apple CarPlay ve Android Auto ile yağmur sensörlü ön cam silecekleri görüyoruz.

Sürüş

Araç biraz fazla ağır görünse de, 2022 Hyundai Santa Fe Hybrid Limited otoyolda ve şehirde dolaşmak için yeterli güce sahip. Santa Fe’deki süspansiyonda da gayet başarılı. Yani araç her türlü kaldırımda giderken iyi iş çıkarıyor.

Hyundai Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here