2023 Porsche 911 Carrera T resmi olarak tanıtıldı. Araç fazlasıyla ilgi çekici gözüküyor!

Aracın teslimat süreçlerinin 2023 yılında başlaması düşünülmekte. Aynı zamanda aracın 118.050 dolarlık bir fiyatla piyasada yerini alması bekleniyor. Porsche meraklıları 911 Carrera T için oldukça heyecanlı. Modelin sonunda yer alan “T” tur anlamını taşımakta. Böylelikle standart model ile performansı daha güçlü olan Carrera S modeli arasında üretilen yeni model yer alıyor. Sizler için hazırladığımız içeriğin detaylarını birlikte inceleyelim.

2023 Porsche 911 Carrera T Hakkında Detaylar

Aracın güç olarak 384 beygir gücüne sahip olacağı düşünülmekte. Ayrıca 449 Nm tork üreten çift turbo performansıyla 3.0 litrelik motor aracılığıyla aktarım sağlanmış oluyor. Carrera T modeli için standart şanzıman özelliği yedi ileri manuel şanzımanla birleştiriliyor. Kullanıcılar bu doğrultuda sekiz vitesli PDK çift debriyajlı şanzıman seçeneğini de tercih edebilmekteler. Sürüş özellikleri anlamında oldukça başarılı olan bu model 0-100 km/sa hızlanmasını 4.3 gibi bir saniyede yapabilmekte. Öyle ki, PDK çift debriyaj özelliği bulunan şanzıman ise 3.8 saniye gibi bir süreyle hızlanma süresini tamamlıyor.

Tüm bu özelliklerin dışında şanzımandan bağımsız olarak 911 Carrera T toplamda 291 km/sa maksimum hıza ulaşmış olmakta. Porsche, 911 Carrera T için fazlasıyla donanımlı bir model üretmeyi amaçlamış diyebiliriz. Tasarlanan model ağırlıktan tasarruf etmek amaçlı olarak çok daha az ses yalıtımı kullanmakta. Böylelikle Carrera T modeli standart modelden 45.36 kilogram daha hafif olarak sunulmaktadır.

Aracın tasarımına estetik açıdan bakıldığında fazlasıyla göz doldurduğunu ve beklentileri karşıladığını söylemek mümkün. Ayna kapaklarında yapılan tasarım aracın gövde tasarımıyla da bütünleşmiştir. Araç için 20 inç ve 21 inç çapında jantlar kullanılmıştır. Aynı zamanda isteğe bağlı olarak sunulan iç mekan paketinin de içeriğinde geliştirilen özellikler bulunmakta. Paketin içerisinde GT Sport direksiyon simidi ve Sport Plus koltukları da sunulmakta. Böylelikle araç tamamen keyifli ve konforlu bir tasarımla oluşturularak mevcut halini almıştır.

Son olarak, marka aracın tasarımında her bir detayı incelikle düşünmüş, sürüş yüksekliğini 0.39 inç düşüren PASM Spor süspansiyonunu da bu model için kullanıldığı bilinmekte. Böylelikle aracın her bir teknik özelliği de geliştirilerek kullanıcılarla buluşturuluyor.

Sizler 2023 Porsche 911 Carrera T modeli hakkında neler düşünüyorsunuz? Düşünce ve önerilerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca yorum kısmında da fikrilerinizi belirtebilirsiniz.

İkinci El Porsche Araç İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here