2023 Nissan Pathfinder fiyatı resmi olarak açıklandı. Pathfinder 2022 yılı modeline göre 360 dolar artmış durumda.

2023 Nissan Pathfinder Özellikleri

Pathfinder 3.5 litre V6 motora sahip. Dokuz vitesli otomatik şanzımana sahip araç 284 beygir gücünde. Ancak Rock Creek döşemeli versiyonunda bu 295 beygir gücüne kadar çıkıyor.

Standart olarak önden çekişli olarak gelen model, isteğe göre dört tekerden çekişli de olabiliyor. 6.7 saniyede 0’dan 100 km’ye çıkıyor.

Bunun yanı sıra araç sürüş esnasında ses geçirmez özelliği sayesinde içerde sessiz bir sürüş vaat ediyor.

İç Mekan

İç kısma baktığımızda 8 inç boyutunda bilgi-eğlence sistemi bizleri karşılıyor. Bu sistem üzerinden Nissan Connect yazılımı bulunmakta. Apple Carplay ve Android Auto standart olarak geliyor.

SL ve Platinum versiyonlarında ekran boyutu 9 inçe kadar çıkıyor. Dijital gösterge ekranların boyutu ise 12.3 inç boyutunda.

Bunun yanı sıra iç kısımda 13 hoparlörlü Bose sistemi isteğe bağlı seçilebiliyor. Üst versiyonlarda deri döşeme, ısıtmalı ve havalandırmalı ön koltuklar da bulunmakta.

Yeni Özellikleri

Nissan’ın  2023 model Pathfinder’i önceki seriye ayrıca Rock Creek versiyonunu ekliyor. Bunun yanı sıra yeni olarak bu seri de 18 inç arazi lastikleri yeniden elden geçirilmiş ön ızgara ve alt tampon yer alıyor.

Rock Creek versiyonun iç tasarımında özel bir kumaş tercihi dikkat çekiyor. Vinil döşeme, turuncu dikişler ayrıca dikkat çeken detaylar arasında.

Bunun yanı sıra Rock Creek versiyonunun koltuklarında ve konsol da Rock Creek rozeti bulunmakta.

Fiyatı

Pathfinder 2023 modelinin fiyatı geçen yıl ki seriye göre artmış durumda. Her versiyon için artan bu fiyatlar aşağıdaki gibidir:

Standart S versiyonunun fiyatı 36.295 $ başlıyor.

Orta seviye SV versiyonu için bu fiyat 39.115 $ başlıyor.

SL versiyonunun fiyatı 42.715 $ ile satışa sunulmuş durumda. Bu versiyonda standart olarak kablosuz şarj pedi de yer alıyor.

Platin versiyonunun fiyatı ise 49.265 $. Bu versiyon standart olarak önden çekişli geliyor. Ancak dört çekişli tercih etmek isteyenler 1900 $ ek maliyetle buna sahip olabiliyorlar.

Rock Creek versiyonunun fiyatı 51.000 $ kadar çıkıyor. Bu versiyonda standart olarak dört tekerden çekiş sistemi bulunuyor.

Sıfır KM Nissan Modellerine Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here