İtalyan otomobil üreticisi Lamborghini, geçtiğimiz aylarda 2023 Huracan Sterrato modelini açıklamıştı. O zamandan bugüne kadar kullanıcılar bu modelin tanıtılacağı günü iple çekiyorlardı. Ayrıca şirket tarafından açıklanan tamamen elektrikliye geçiş sürecinin öncesinde son içten yanmalı model olacak olması Sterrato’yu oldukça önemli kılıyor. Ve beklenen gün geldi çattı. 2023 Lamborghini Huracan Sterrato modelinin dış tasarımı tanıtıldı. Genel olarak görsellere bir göz attığımızda modelin, 2019’daki konsepte oldukça benzediğini söyleyebiliriz. Şimdi ise hep beraber modelin detaylarını inceleyelim.

2023 Lamborghini Huracan Sterrato Tam Bir Arazi Canavarı Gibi Duruyor

Detaylara başlarken ilk olarak modelin doğal emişli bir V10 motora sahip olduğunu söyleyelim. Ardından ise modelin görselini incelemeye başlayalım. İlk bakışta araç, sahip olduğu kalın ön ve arka çamurluklar ile oldukça agresif bir şekilde bizleri karşılıyor. Diğer yandan ise ön tarafta bulunan LED aydınlatmalar ve tavan rayları aracın tam bir arazi canavarı olduğunu kanıtlıyor. Arka tarafa geçtiğimizde ise eklenen kaput kepçesi ve kalkış açısının iyileştirilmesi için değiştirilen difüzör, tasarımın bütünlüğünü koruyor. Ayrıca model, diğer Lamborghini modellerine göre daha farklı bir süspansiyon sistemine sahip. Bu sayede de aracın yerden oldukça yüksek olduğu söylenebilir. 2023 Lamborghini Huracan Sterrato tamamen kendine has özel bir renge de sahip. Bununla beraber sahip olduğu siyah jantları ve kırmızı fren kaliperleri ile plastik çamurlukları oldukça ahenkli bir görüntü oluşturmuş.

Modelin dış tasarımında, ilk tanıtılan konsept haline göre en büyük farkı alçaklığı ve boyutu diyebiliriz. Model, konsepte göre 47 mm daha alçak ve 30 mm daha dar olarak karşımıza çıktı. Diğer yandan ise aracın yaklaşma açısı 1 derece iyileşirken uzaklaşma açısı da %6.5 oranında iyileşti. 2023 Lamborghini Huracan Sterrato modelinin teknik özelliklerine dair bir detay ise şu anda bulunmuyor. Fakat bu konuda tek bildiğimiz aracın 4×4 olacağı diyebiliriz. Modele dair tüm detaylar 30 Kasım’da Miami, Art Basel’da gerçekleşecek olan tanıtımla birlikte ortaya çıkacak. Açıkçası biz bu modelden çok şey bekliyoruz. Peki sizin bu model hakkındaki düşünceleriniz nelerdir?

Model İle İlgili Bir Önceki Yazımızı da Okuyun⇒

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here