2022 Kia Carnival bir süredir merakla bekleniyordu ve sonunda Amerika için yeni bir platformda tasarlanarak yollara çıkmaya hazır durumdadır. Ancak Kia Motors America resmi olarak Sedona’nın tamamen yeni 2022 Kia Carnival ile değiştirileceğini açıkladı. Bu araç Amerika standartları baz alınarak üretilmiştir. Görünüm olarak oldukça cesur ve sert olan Kore stilinden ilham alınmıştır. Şu anlık tüm bilinenler bunlar, bilinmeyenler için 23 Şubat’ı beklemeniz gerekecek.

2022 Kia Carnival Amerika İçin Tarih 23 Şubat

23 Şubat saat 14:00 EST’de tanıtılacak olan 2022 Carnaval’ı, “cesur ve oldukça kutulu bir görünümle” birlikte “yedi veya sekiz kişilik bir macera aracı” olarak faturalandırılıyor. Kia yetkilileri ayrıca minivanın Amerika Birleşik Devletleri’nde yeni rozetini takan ilk araçları olacağını da belirtti. Şirket bazı ayrıntıları gizli tutmuş olsa da, ABD’ye özel Carnival’ın çok çeşitli sürücü destek sistemleri, sınıfının en iyisi kargo alanına sahip olacağını söyledi. Ayrıca güç sağlayıcısı olarak 290 hp (216 kW / 294 PS) üreten sınıfının lideri bir V6 motoru olacağını doğruladı.

2022 Kia Carnival Amerika İçin Yayınlandı!

Bu yeni bir versiyon olmasının yanı sıra, model geçen yıl tanıtılan Kore versiyonunu yakından yansıtacak. Sonuç olarak, kendine özgü farlarla çevrili bir kaplan burnu ızgarasına sahip şık bir tasarım bekleyebiliriz. Öne çıkan diğer özellikler arasında aerodinamik bir gövde, belirgin tekerlek kemerleri ve C sütunundaki parlak gümüş vurgulara yer verilmiştir. 2022 Kia Carnival Amerika modelinde elektrikli sürgülü arka kapılar ve ince bir arka ışık çubuğu da bekleyebiliriz.

2022 Kia Carnival İç Mekan

Carnival’ın uluslararası versiyonları yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmiştir. Kabinde 31.24 cm’lik bir dijital gösterge paneline ve tamamen aynı boyutlarda bir bilgi-eğlence sistemine sahip olduğundan lüks tasarım kabinde devam etmektedir.

2022 Kia Carnival Koltuklar

Bu kalite sadece aracın ön tasarımında kalmıyor ve arka koltuklarda da artarak devam ettiğini söyleyebiliriz. Minibüs arka koltuklarında yani ikinci sırada ayarlanabilir kol, sırt ve bacak destekleri olan “birinci sınıf dinlenme koltukları” sunabilir.

Kia Carnaval yeni bir araç platformunda tasarlanmış ve öncekinden 40 mm (1,5 inç) daha uzun. Dingil mesafesi de 30 mm (1,1 inç) büyütülmüştür ve bu, uluslararası modellerin 2.905 litre (102,5 fit küp) kargo kapasitesine sahip olmasına yardımcı olur.

İkinci El Kia İlanları

0 Km Kia Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here