Bazı otomobil severler için pick-up sahibi olmak tarz ve yaşam stilidir. 1970 yılında üretilen pick-up’lara baktığımız zaman, araçların günümüzdekilere göre oldukça farklı tarzda olduklarını görebiliyoruz. Bugün sizlere 1970’lerin en cool pick-up modelleri ve markalarını göstereceğim. Listemizdeki araçlar, tasarımları ve özellikler sayesinde günümüzde bile oldukça değerli olmaktadırlar.

1Jeep Gladyatör

Bu araç, Jeep Honcho’nun geliştirilmiş ve daha yeni bir versiyonudur. En çekici değişikliklerden biri, Gladyatöre korkutucu bir görünüm veren yeni ızgara tasarımıdır. altı silindirli motorları ve benzeri görülmemiş bağımsız ön süspansiyon sistemleriyle ünlü olmaktadırlar.

2Dodge D200

Eski Amerikan filmlerinin vazgeçilmezi olan Dodge D200, tasarımı sayesinde oldukça sevilmektedir.

3Ford F-100

Bir milyon adede ulaşan satışlarla tüm zamanların en ikonik ve başarılı pikap üretim serisi olan F-Serisinin bir parçasıdır. Aralarından seçim yapabileceğiniz 4 motor ve farklı özel iş ihtiyaçlarına göre uyarlanmış birkaç paketle, Ford-100 çok yönlü olduğunu kanıtlamaktadır.

4Chevrolet Cheyenne

Bu otomobilin bazı noktaları, 1970’lerin ikonik modalarını yansıtmaktadır. iki rahat deri koltuk arasına güzelce yerleştirilmiş konsol, kapı panelinde ve torpido gözünde güzel ahşap işçiliği ve sigara içmesiyle tanınan bir insan çağı için konsolda ekstra bir küllük bulunuyordu.

5Chevrolet LUV

“1970’lerin En Cool Pick-up Modelleri” listemizin sonuncusu Chevrolet LUV’dur. Chevrolet LUV (Hafif Ticari Araç), o zamanlar birçok daha iyi seçeneğin mevcut olduğu zamanının daha az popüler olan araçlarından biridir. Aracın öne çıkan özelliklerine baktığımızda; 70’lerin bazı canlı boya işlerinin yanı sıra hoş, kompakt ve basit bir dış cephe, pick-up’ı karşı konulmaz hale getirdiğini görebiliyoruz.

İkinci El Pick-up İlanları

İkinci El Klasik Pick-up İlanları

1 YORUM

  1. bugün sana bir sıfır araba vercez böyle okkalı bişe ya da bu pikaplardan birini vercez direkman pick up lardan birini seçerdim ama yakıt masrafı istemem 🙂

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here