Rolls-Royce Ghost’un Harika Özellikleri… İlk kez 2009 yılında Frankfurt Motor Show’da sergilenen Rolls-Royce Ghost, 1906’dan 1926’ya kadar üretim gören Silver Ghost’u anmaktadır.

Rolls Royce Ghost lüksü ve statüyü yansıtmaktadır. Rolls-Royce Ghost ilk kez 2009 yılında Frankfurt Motor Show’da sergilendi. Ayrıca 2009’dan beri üretimde kalmayı başarmaktadır. Üretim sırasında “RR04” olarak adlandırılan Ghost, Mercedes Benz S Class gibi araçlar ile rekabet etmektedir. Ayrıca bu otomobil Andreas Thurner ve Helmut Riedl tarafından tasarlanmıştır. Bu tasarımcılar Rolls-Royce Phantom’a da büyük katkılarda bulunmaktadırlar. hantom’un daha düşük fiyatlı bir versiyonu olarak üretilen Rolls-Royce Ghost, birçok farklı özelliğe sahiptir.

V12 MotoruRolls-Royce Ghostun Harika Özellikleri

Rolls Royce Ghost, 563 beyigr üreten 6.7 litrelik bir V-12 motora sahiptir. Ayrıca dört çekiş istemine sahiptir. Böylece üstün yol tutuşunu, sürücüye ve yolculara yansıtmaktadır. En harika özelliği ise vites değiştirme işlemlerinin, otomobilin GPS’i ile birlikte çalışan otomatik bir sekiz vitesli şanzıman tarafından gerçekleştirilmesidir. Ghost’un 2021 modeli 4,6 saniyede 0’dan 100 kilometre hıza ulaşmaktadır. 50/50 ağırlık dağılımı sayesinde, otobil sorunsuz bir şekilde ilerlemektedir.

İç Tasarım

Rolls Royce, en lüks iç mekan tasarımlarını yapmaktadır. RR Ghost’un iç tasarımına da çok özen gösterilmiştir. Bu otomobil, tasarımcıları tarafından en ince ayrıntısına kadar düşünülerek üretilmektedir. Ayrıca ahşam, krom ve birçok birinci sınıf malzeme parçalar eklenmektedir.

Gelişmiş Bilgi-Eğlence Sistemi Rolls-Royce Ghostun Harika Özellikleri

Rolls Royce Ghost’a bindiğiniz zaman dikkat çekici bir bilgi-eğlence ekranı sizi karşılamaktadır. Ekran hem Android Auto hem de Apple CarPlay kullanıcı arayüzlerini içermektedir. Ayrıca, magnezyum seramik hoparlör konileri ve 1300 watt gücü ile Rolls Royce kullanıcılarının favorisi haline gelmektedir.

Dış Tasarım

Phantom Sedan’ın dayandığı “Lüks Mimari” tarzını kullanan Ghost, yıllar içinde bazı ince değişikliklere maruz kalmıştır. Otomobil, diğer modeller gibi şık ve gösterişli bir tasarıma sahiptir. Ayrıca diğer markalardan farklı olması, RR severlerin yüzünü güldürmektedir.

Eşsiz Aksesuarlar

Ghost’daki en harika aksesuarlardan biri, ikonik Rolls-Royce şemsiyesidir. Ayrıca şemsiye ve iç aksesuarlar, alıcının isteğine göre farklı malzemelerden üretilebilmektedir.

Starlight Tavan

“Rolls-Royce Ghost’un Harika Özellikleri” listemizdeki son özellik; Starlight Tavan özelliğidir. Rolls Royce Ghost’a sahipseniz yıldızlarla dolu bir gecenin etkisini istediğiniz zaman yaşayabilirsiniz. Üstelik bunun için tek yapmanız gereken bir düğmeye basmaktır. Tasarım, her biri benzersiz açılarda makasla kesilmiş binden fazla el yapımı fiber optik içermektedir. Ayrıca Ghost’un en son sürümünde “kayan yıldızlar” vardır.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here