Hayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar… Genellikle spor otomobil üreticileri, hızlı araba yapmak istedikleri zaman V8 veya V12’yi tercih etmektedir. Bunun en önemli sebebi; V8 ve V12’lerden daha kolay güç alınabilmesidir. Fakat bugünkü listemizdeki araçlar hem hızlı hem de V6 motora sahip olan modellerdir. Ekonomiler ve otomobillerin motor güçlerinin küçülmesi doğru orantılı olarak ilerlemektedir. Birçok otomobil firması, artan üretim maliyetlerine engel olamayıp, spor otomobil üretmekten vazgeçme noktasındadır. Bugünkü listemizde gördüğümüz araçlar, yıllar içinde efsaneye karışacak modellerdir.

2021 Ford GT – 647 BeygirHayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar

Bu otomobil, uzun süredir üretilmeyen, 2006 Ford GT’nin yeniden canlanmasıdır. Fakat tamamen farklı bir tür olarak ortaya çıktı. Otomobilin gücü 3,5 litrelik çift turboşarjlı Ecoboost V6’dan gelmektedir. Amerikalı otomobil üreticisi Ford’un ürettiği en değerli otomobillerden biri olan GT, efsanevi tasarıma sahiptir. Ford GT’nin keskin tasarımı, sportif yönüne farklı bir tat katmaktadır. Ayrıca fotoğraflarda gördüğünüz siyah ve bebe mavisi olan renk kombinasyonu, otomobili başka boyutlara taşımaktadır.

İkinci El Ford İlanları

2021 Porsche Panamera 4S E-Hybrid – 552 BeygirHayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar

Porsche, hibrit olmayan kardeşini tamamen yok eden Panamera 4S E-Hybrid ile kendini aşmaktadır. Panamera 4S ve 443 beygir gücü ile insanların sevgisini kazanmayı başarmaktadır. Ayrıca Hybrid versiyonu 2.9 litrelik V6’dan şaşırtıcı bir güç değeri ortaya çıkmaktadır. Fotoğraflarda da görmüş olduğumuz gibi nu otomobilin motoru 552 beygir güç üretmektedir. Hibrit ve V6’nın karışımından doğan en mucizevi otomobillerden biri de Porsche Panamera 4S’tir.

 

Jaguar XJ220 – 542 BeygirHayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar

Jaguar XJ220’nin hikayesi V12 motor bloğu ile başlamıştır. Fakat ilerleyen yıllarda İngiliz otomobil üreticisi aracın motor kısmında değişikliklere gitmiştir. V12 yerine 3.5 litrelik bir V6 tercih edilmiştir. Bu sayede otomobil rahatlıkla 542 beygir gücü üretebilmektedir. Tasarım olarak listemizdeki en sıra dışı tasarıma sahip otomobildir. Fakat aykırı tasarımı, otomobili daha özel kılmaktadır. İngiliz otomobil üreticisi Jaguar, otomobil dünyasına birçok farklı tasarımda ve özellikle otomobil modelleri kazandırmıştır. İngiliz üreticisinin Jaguar XJ220 Modeli, markanın en çılgın otomobillerinden biridir.

İkinci El Jaguar İlanları

2021 Alfa Romeo Giulia GTA – 540 BeygirHayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar

“Hayran Olacağınız V6 Motora Sahip Arabalar” listemizin son modeli İtalya’dan gelmektedir. Yeni Alfa Giulia GTA, çift turboşarjlı 2,9 litrelik V6 ile 540 beygir gücü üretmektedir. Tasarım olarak son derece farklı duran İtalyan spor otomobili, V6 otomobil modellerinin en güzellerinden biridir.

İkinci El Alfa Romeo İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here