Mercedes-Benz Ses Asistanının Tesla Hakkındaki Düşünceleri

0
1190

Mercedes-Benz Ses Asistanının Tesla Hakkındaki Düşünceleri… Birkaç gün önce Mercedes-Benz’in ses asistanı, Tesla hakkındaki düşüncelerini açıkladı. Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in ses asistanının verdiği cevap ise biraz fazla iddialı oldu.

Geçtiğimiz günlerde Bir TikTok kullanıcısı, ses asistanı Linguatronic’ten Tesla hakkındaki fikirlerini sordu. Fakat Mercedes-Benz’in ses asistanı MBUX kompleksi ve esprili bir cevap verdi. Otomobil endüstrisi son yıllarda hızla gelişmeye devam etmektedir. Alman, İngiliz, Japon ve Hintli otomobil üreticileri başta olmak üzere birçok ülke, yeni otomobil teknolojilerini geliştirmeyi amaçlamaktadır. Ayrıca başarılı otomobil şirketleri, rakiplerinden daha etkili ve dikkat çekici otomobilleri üretebilmek için büyük Ar-Ge çalışmaları yapmaktadır. Otomobil endüstrisinin gelişen teknolojiyi araçlarına entegre etmesi, insanların günlük yaşam alışkanlıklarını da etkilemeye devam etmektedir. Markaların teknoloji donanımları sayesinde birçok farklı trendler ve akımlar ortaya çıkmaktadır. Böylece otomobillerin teknoloji donanımları, hayatımıza yön vermeye devam etmektedir.

Mercedes-Benz MBUX, Tesla hakkında ne cevap verdi?Mercedes-Benz Ses Asistanının Tesla Hakkındaki Düşünceleri

Mercedes-Benzin Linguatronic sesli asistanı, “Tesla hakkında ne düşünüyorsun?” sorusuna eğlenceli bir şekilde cevap verdi. MBUX yanıtı: “Sizinle aynı. Aksi takdirde, burada oturmazsınız!” şeklinde oldu. Cevap karşısında şok olan TikTok fenomeni, paylaştığı video ile hayranlarının da ilgisini çekmeyi başardı.

Akıllara durgunluk veren cevap karşısında bazı yorumcular, Mercedes-Benz’in sesli asistanının dikkat çekici cevaplarına takıldı. Ayrıca iddialara göre Mercedes-Benz’in geliştiricileri, ses asistanını farklı kışkırtıcı sorular sorarak test ediyor. Ayrıca sistemin farklı yanıtlar verebilmesi için eğlenceli ve gururlu bir şekilde cevap vermeyi öğretiyorlardır.

Video hangi Mercedes-Benz modelinde kaydedildi?

TikTok fenomeni tarafından çekilen video, Mercedes-Benz’in sesli komutunu kullanma akımı başlatmıştır. Sesli komut sisteminin İngiliz otomobil üreticisi Tesla hakkındaki düşüncelerinin sorulduğu ilk video, Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz’in S-serisinden çekilmiştir. Ayrıca Mercedes-Benz’in S-serisi, markanın en popüler araçlarından biridir. Mercedes-Benz’in S-serisi, diğer araçlara oranla daha farklı özelliklere ve donanımlara sahiptir. Ayrıca Alman otomobil üreticisi Mercedes-Benz, daha gelişmiş ve güçlü bilgi-eğlence sistemleriyle donatılmaktadır. “Mercedes-Benz Ses Asistanının Tesla Hakkındaki Düşünceleri” gibi eğlenceli içeriklerimizi takip etmeyi unutmayın.

İkinci E Mercedes-Benz S-serisi İlanları

İkinci El Mercedes-Benz İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here