Mercedes-EQ Serisinin tamamen elektrikli modelleri EQA 250+ ve EQB 250+ şimdi Türkiye’de! Markanın birbirinden etkileyici detaylara sahip kompakt SUV modelleri yeni motor seçenekleriyle satışa sunuldu. 190 HP’lik tamamen elektrikli motorun kullanıldığı bu modellerden EQA 250+ AMG+, 1.462.500 TL’den başlayan fiyatlarla listede yer aldı. EQB 250+ AMG+ ise 1.510.000 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Yeni Mercedes EQB

EQA ve EQB modelleri, sahip olduğu yüksek teknoloji özellikleriyle kompakt SUV segmentinde öne çıkıyor. Dikkat çeken bu özellikler arasında araçların güçlü ve verimli elektrikli güç-aktarma sistemleri başta geliyor. Ayrıca akıllı enerji geri-kazanım özelliği ve elektrikli zeka temelli tahmine dayalı navigasyon da bu yeni elektrikli serisinin avantajları arasında.

EQA 250+ ve EQB 250+ modellerinin son derece etkileyici olan 190 beygirlik (HP) motoru, ürettikleri 385 Nm torku önden çekiş sistemiyle zemine aktarıyor. Menzil noktasında ise EQA 250+ 506 kilometreye, EQB 250+ 481 kilometreye ulaşıyor. Bu güçlü menzil, elektrikli araçla yapacağınız seyahatlere özgürlük katıyor. Araçlarda 11 kw AC, 100 kw DC şarj kapasitesi ve 70,5 kWh batarya kapasitesi de dikkat çekiyor. Mercedes’in kullandığı bu batarya teknolojisi sayesinde serinin beğenilen araçları yaklaşık 35 dakika gibi kısa bir sürede %80’e kadar şarj olabiliyor.

Yeni_EQB

EQA ve EQB araçlar geçen yıl Mayıs ayında Türkiye’ye gelmişti. Günlük kullanım ihtiyaçlarına cevap veren bu modeller, kompakt SUV segmentinde büyük ilgi toplamıştı. Markanın elektrikli güç aktarma sistemleri ve araç yazılımındaki teknoloji liderliği hedefine hizmet eden seri, ulaşılabilir lükste yeni bir seviyeye ulaşıyor.

Mercedes-Benz, Yeni Satış Modelini Hayata Geçirdi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here