Kanuni Visal 125 İncelemesi

0
4350
Kanuni Visal 125

Tarzıyla tüm bakışları üzerine çeken Kanuni Visal 125, göz alıcı tasarımıyla, sürücüsüne adeta havalı ve konforlu bir deneyim yaşatmak için tasarlanmış diyebiliriz. Gelişen motosiklet dünyası ile alternatif modeller oldukça çoğaldı. Bu şık ve havalı motosikleti arabam.com blog ekibi olarak bu yazımızda hep beraber ele alacağız. Kanuni Visal 125 ile ilgili tüm detaylar yazımızda. İncelemek için aşağı kaydırabilirsiniz.

Kanuni Visal 125 Genel Bakış

Kanuni Visal 125 şık ve retro tasarımı ile tüm gözleri üzerinize çekmeyi başarıyor! Ergonomik yapısı, kompakt gövdesi ve geniş selesi ile vazgeçilmeziniz olabilecek Visal 125 ile uzun yolculuklar artık daha konforlu, daha güvenli! Adından da anlaşılacağı üzere 125 cc olan bu motosikletin mavi, beyaz ve kahverengi olmak üzere üç farklı renk seçeneği de mevcut.

Kanuni Visal 125 Fiziksel Özellikler

Şık tasarımlı Visal 125’in boş ağırlığı 112 kg olarak belirtilmiş. Yerden yüksekliği 135 mm,  aks arası mesafesi de 1335 mm uzunluğunda. İlk çalıştırdığınız anda sizi dörtlü göstergeler karşılıyor. Bunların arasında yakıt göstergesi mevcut ancak vites göstergesi bulunmuyor. Farlarda LED ışıklandırma tercih edilmesi de güzel bir detay olarak karşımıza çıkıyor. Aydınlatması oldukça yeterli düzeyde. Gidonun hemen alt kısmında yer alan anahtarlı bölmenin içerisinde USB girişi mevcut. Bu da teknolojik aletlerinizi kolayca şarj edebilmek için düşünülmüş güzel bir detay. Ayrıca hırsızlara karşı anahtar deliğini kapatan kilitleme özelliği ile sürücüsüne ekstra güven hissi veriyor.

Kanuni Visal 125 Scooter

Kanuni Visal 125 Teknik Özellikler

Visal 150’nin sahip olduğu tek silindirli motor, 124.66 cc’lik hacme ve 8.31 HP beygir gücüne sahip. Üretebildiği maksimum tork ise 8.20 Nm olarak belirtilmiş. Ayrıca bu motor Euro V standartlarına uygun ve doğa dostu olduğu için çevre kirliliğinin önüne geçerek sürücüsüne eşsiz bir sürüş deneyimi yaşatıyor. Visal 125’te otomatik şanzıman ve hava soğutma sistemi kullanılmış. 12V’luk bir aküye ve 6,2 litrelik bir yakıt kapasitesine sahip. Gelişmiş enjeksiyon sistemiyle en az yakıt ile en yüksek performansı yakalamanıza olanak sağlayan Visal 125, kesintisiz ve uzun bir yolculuk keyfi sürmenize imkan sağlıyor. Ayrıca görünür ve kolay ulaşılabilen yakıt girişi de sürücüsüne sunduğu diğer bir kolaylık. Ön süspansiyonda teleskopik, arka süspansiyonda helezonik yaylı tek amortisör kullanılmış. Maksimum yük kapasitesi 272 kg civarında. Yağ pompası mevcut. Azami hızı için 80km/h olduğu belirtilmiş. Ön kısımda 11 inç, arka kısımda 12 inç olmak üzere tubeless lastik kullanılmış. Jantları da görsel olarak oldukça şık gözüküyor.

El ve Ayak Marş

Visal 125 sahip olduğu çift marş sistemi ile kontrolü tamamen size bırakıyor. Hem elden hem ayaktan kontrol sağlamanıza yardımcı olan bu sistem ile daha kontrollü bir sürüş gerçekleştirmeniz kaçınılmaz.

Ani Duruşlara Karşı Kombine Fren Sistemi

Visal 150, ani frenlemelerde fren gücünün tekerleklere dağılımını sağlayarak kontrollü bir sürüş deneyimi sağlıyor. Ön freni disk arka freni kampana olarak tasarlanan motosikletin fren dağılımı önde %30, arkada %70 şeklinde yapılmış. Bu da sürüşlerinizi daha kontrollü hale getiren güzel bir detay. Ön frenin disk oluşu kısa mesafelerdeki olası frenlemelerde güvenlik sağlıyor. Visal 150 ile dilediğiniz yerde yumuşak duruşlar gerçekleştirerek kontrolü kendinizde hissedebilirsiniz!

Saklama Alanı

İhtiyacınız olan bir çok şeyi saklamanıza olanak sunan özel tasarım çantası yolculuğunuz esnasında size kolaylık sağlayacak. Ayrıca sele altı saklama alanı da mevcut. Kask ve çantanız için yaratılmış bu ekstra alan gerçekten çok işlevsel.

Kanuni Visal 125

Güvenli EOBS Sistemi

Visal 125’de, sahip olduğu egzoz emisyonlarının yükselmesine sebep olan arızaların en kısa sürede tespiti için önemli bir özellik olan EOBD sistemi kullanılmış. Bu da sizin ve motosikletinizin güvenliğini üst düzeye çıkaran bir özellik.

Geniş Ayak Mesafesi ve Ergonomik Ayaklık

Ayak mesafesi ideal olacak düzeyde tasarlanmış. Geniş ayak mesafesi sağlıklı bir sürüş pozisyonu almanıza olanak sağlıyor. Bu da gidona olan hakimiyetinizi arttırarak güvenli bir sürüş deneyimi yaşamanızı sağlayacak önemli bir özellik. Ayrıca arka yolcu için geliştirilen açılır kapanır ayaklığı kullanmadığınız zamanlarda kapalı tutarak konforlu bir sürüş gerçekleştirebilirsiniz.

Fiyat

Bahsettiğimiz bu şık, konforlu ve göz alıcı motorsiklet olan Visal 150, sıfır kilometre haliyle güncel piyasada 16.200 tl’den satışa sunulmuş halde. Ama tabii ki biz sizler için arabam.com’da yer alan Kanuni Motosiklet ilanlarını aşağıya ekliyoruz.

2. El Kanuni Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here