En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri Hangileridir? Bu yazımızda hangilerinin arabanızı temizlemeyi kolaylaştırdığını bulmak için bu ürünlerden sekiz tanesini inceledik.

Herkesin arabasını düzenli olarak yıkamak için zamanı olmayabilir. Ya da daha basit bir şekilde herkes araba yıkamayı sevmez. Yıkatma sürecinde de otomatik araba yıkatmaya sık sık gitmek pahalıya mal olabilir. Sadece bu da değil, otomatik yıkamada tekrarlanan işlemler cilayı çıkarabilir ve boyada girdap izleri oluşturabilir. Arabanız sadece az miktarda kir veya tozla kaplıysa, susuz bir araba yıkama, onu hızlı bir şekilde temizlemenin en kolay yolu olabilir. Bu önceden karıştırılmış çözümler tipik olarak, garajda veya bagajda tutmak için mükemmel olan portatif bir sprey şişesinde gelir. Arabanın kirli bölgelerine susuz araba yıkama solüsyonunu püskürtün ve silerek temizleyin (tercihen mikrofiber bir havluyla). Daha da iyisi, eksiksiz bir iş için tüm arabayı aynı anda yapın. En kirli arabaları temizlemenin hala en iyi yolu geleneksel yıkama olsa da, susuz bir araba yıkama daha basit. Ayrıca daha ucuz, daha az savurgan ve bir çırpıda daha kullanışlıdır.

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri Listesindeki Ürünleri Nasıl Seçtik?

Tüm bu susuz araba yıkama ürünlerini çeşitli kirli arabalar üzerinde nasıl etki ettiklerini inceledik. Ayrıca arabaları çoğu zaman hızlı, yerinde temizlemeye ihtiyacımız olabilir. Karşılaştırma testlerimizde araçları sıraladığımız gibi, bu temizlik ürünlerini sıralarken, hepsinin tatmin edici sonuçlar vermesine göre inceledik. İnce farklılıklar var, ancak herhangi birini tavsiye ederiz. Bu listenin sonunda, sıralamamızdaki ilk iki ürünün konsantrelerine de bağlantılar sunuyoruz. Bunlar ayrı bir sprey şişesinde su ile seyreltme gerektirir. Ancak önceden karıştırılmış temizleyicilerden daha ucuzdur.

Aero Kozmetik Oto Yıkama Cilası

Bu bizim favori susuz araba yıkama ürünümüz. Yalnızca verimli bir şekilde temizlemekle kalmaz, aynı zamanda pürüzsüz, parlak, yeni cilalanmış bir his bırakır ve makul fiyatlıdır. Ayrıca Aero kozmetik şişesinin en güçlü ve en geniş püskürtme başlığına sahip olduğunu söyleyelim. Aynı zamanda kokusu da aşırı bunaltıcı değildir.

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri

McKee’s 37 Susuz Oto Yıkama Spreyi

McKee, cila ürünlerinin boya çiziklerini teşvik ettiğini keşfettiği söyledi. Bu sebeple susuz araba yıkamasının cila içermediğini açıklığa kavuşturmak için bir noktaya değiniyor. Bu, yarı pürüzsüz bir yüzey bırakan ve çok az veya hiç iz bırakmayan çabuk kuruyan bir sıvıdır. Ayrıca çok çabuk kurur. Dahası şişenin ne kadar geniş ve eşit şekilde püskürtüldüğünden etkilenebilirsiniz. Birden çok püskürtme ayarına sahiptir.

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri

Meguiar’s Ultimate Susuz Yıkama ve Cila

Meguiar’s, uygun fiyatlı ve iyi çalışan eksiksiz bir yıkama ürünleri paketine sahiptir. Ayrıca Ultimate Susuz Yıkama ve Cila, genellikle sık tercih edilen spreylerdendir. Çoğu otomobil parçası mağazasında ve süpermarkette bulunur ve az çabayla temiz bir görünüm bırakır. Ayrıca diğer ürünlerin çoğundan daha az kokuya sahiptir.

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri

Adam’s Susuz Oto Yıkama

Adam’ın susuz araba yıkama solüsyonu da sorunsuzdur. Hiçbir şikayetimiz olmadı, ancak hiçbir şekilde göze çarpmadı. Bununla birlikte, Mothers Waterless Wash & Wax’tan daha iyi bir sonuç bıraktı (aşağıya bakın).

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri

Mothers California Gold Susuz Yıkama ve Cila

Mothers markalı susuz yıkama ve cila, burada sıraladığımız ürünler arasında en az ilham vereni oldu. Yeniden silinmesi gereken bazı çizgiler bırakabilir ve bazı sorunsuz ürünler kadar pürüzsüz olmayan bir bitiş bıraktı. Ayrıca diğer yıkamalardan daha çok geleneksel bir temizlik ürünü gibi kokuyordu. Yine de temiz bir araba ile sonuçlandı ve bu en önemli kısım.

Chemical Guys Swift Wipe Susuz Oto Yıkama

Bu, Chemical Guys’ın en yeni susuz araba yıkama ürünü. Şirket ayrıca parlatma gerektiren ancak harika bir parlaklık bırakan üç aşamalı susuz bir yıkama ve cila çözümü de satıyor. Bu iki aşamalı çözüm, hızlı bir temizlik sağlar ve güçlü bir tatlı kokuya sahiptir. Bazı editörler onu Skittles şekerine benzetmektedir. Ancak sprey, diğer ürünler kadar hızlı buharlaşmadı.

McKee’s 37 Susuz Yıkama Konsantresi

McKee’s 37 Susuz Yıkama Konsantresi, Aero Cosmetics ürününün yarı fiyatından daha az fiyatadır. Ayrıca bu listedeki açık ara en iyi değerdir.

En İyi Susuz Oto Yıkama Spreyleri

Aero Kozmetik Konsantresi

Aero Cosmetics, konsantresi ile yüksek kaliteli bir sprey şişesine sahiptir. Ayrıca dört mikrofiber havlu da sağlar.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here