Kia K8 Kabini Çok Konforlu Görünüyor. Otomobillerde hız faktörü spor otomobiller dışında eskiye oranla daha geri planda kaldı. Sürücülerin büyük çoğunluğu’nun otomobillerde daha konfor odaklı olduğu bilinen bir gerçek. Bu nedenle üretilen yeni otomobillerin çoğunda konfora çok ağırlık veriliyor.

Kia K8 8 nisanda piyasaya çıktı ve Cadenza’nın yerini alacak. Karakterli tasarımlar ve kontrast kavramları ışığında Opposites United felsefesi ile tasarlanan otomobil, etkileyici bir dış tasarıma sahip. En az dış kadar içi de muazzam detayları ile gözler önünde.

Uygun Fiyatla Lüks Deneyimi Yaşayın

En iyi lüks sedan satın alma eğiliminde olan müşterilerin dudak uçuklatan fiyatlar ile aldığı araçlar Kia K8 karşısında tedirgin olsa iyi olur. Çünkü Kia K8, Genesis S90 gibi sedanlar, uygun fiyata en iyi teknoloji ve lüks detaylara sahip olunabileceğini kanıtladı. Tabi ki Mercedes Benz S serisi ile karşılaştıracağımız bir seviyede henüz değil. Ancak bu seviyenin çok aşağısında olmadığını bilmek gerekir. İşte şimdi Kia K8’in o eşsiz iç kabini gösteren videoyu izleyelim.

Yeni Kia K8 Kabini ilk bakışta krem tonlarının birbiri ile uyumu göze çarpıyor.  Ahşap kaplama aracın Premium etkisini ciddi bir şekilde artırmış. Ayrıca ahşap kaplamaların üzerinde Star Cloud ismi verilen özel bir ışıklandırma sistemi mevcut.  Aydınlatma konusu üzerinde yoğunlaşan Kia aracın ön tarafında buluna elmas kesitlerin sürücü araca yaklaştıkça 7 farklı kombinasyonda yanıp sönebilmesini sağlıyor. Bu sayede ahşap detaylar parlayarak lüks etkiyi ve görünümü pekiştirmiş olacak.

Kia K8 Kabini

Kapının iç tarafında bulunan elmas desenler de araca yakışan bir başka detay.  12” ekran ile günümüzde daha üst segment Premium araçlarda kullanılan ekranlara yakın bir genişlik mevcut.

Kia K8 Kabini

Kia K8 Kabini Açık Nappa kahve döşeme ile de üretilen K8 bizce kahve tonlarının asilliği ve diğer mat yüzeylerin sadeliği araca daha şık bir görünüm kazandırmış. Nappa döşemeler şu anda çoğu lüks aracın ilk tercih ettiği döşemeler arasında yer alıyor. Nappa deri, dokunuş olarak çok yumuşak bir malzeme. Örneğin direksiyona dokunduğunuzu anlık olarak hemen hissetmekte zorlanıyorsunuz.

Kia K8 Kabini

Ön konsol tuşların konumlandığı yer sürücüye da rahat bir kullanım sağlaması açısından çok iyi olmuş. Direksiyon üzerinde de bulunan tuşlar ile istediklerinizi daha hızlı ve kolay bir şekilde yapabiliyorsunuz.

Klima ile 3 bölgeli kontrol sağlayabiliyor bunun yanında koltuk ısıtma ve havalandırma işlemlerini yapabiliyorsunuz. Buna ek olarak araçta uyarlanır hız sabitlemenin yanında yolda diğer araçların geçişleriyle alakalı yakın veya uzaklık ile alakalı anlık bildirim veren sensör var. Ön çarpışmadan kaçış, akıllı hız limiti uyarı yardımcısı, geri çarpışmadan kaçınma yardımcısı, uzaktan kumanda ile otomatik park özellikleri de mevcut.

Geniş Diz Mesafesi İle Ferah Bir Ortam

Kia K8 Kabini içinde olan koltuklar rahatlık bakımından çok konforlu. Özellikle arka tarafta her insanın rahat sığabileceği kadar geniş diz mesafesi mevcut. Havalandırma özelliğinin bulunduğu koltuklarda ferah bir sürüş gerçekleştirebiliyorsunuz. Ön sürücü koltuğunda Akıllı Destek isimli bir özellik mevcut. Bu da 130km/s hıza ulaştığınızda kendisini otomatik olarak spor moduna alan bir koltuk demek. Yani bu kalça bölümünü daha alçak yanal destekler daha aktif bir koltuk anlamı taşıyor.

Otomobilde ses sistemi olarak piyasanın en iyi hoparlörlerinden biri olan Meridian kullanılıyor. Meridian, Kia K8 Kabini’ni 14 hoparlör ile Çevreliyor. Akustik bir ortam sunarak yolculara ses kalitesi anlamında doyum noktasına ulaştırıyor.

İkinci El Kia İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here