Range Rover Velar D240 İncelemesi

0
14994
Range Rover Velar D240 incelemesi

Range Rover Velar D240 incelemesi arayanlar için çok detaylı bir araştırma yaptık. Range Rover Velar D240 incelemesi ile aracın teknik detaylarına, fiyatına, yakıt tüketimine ve rakiplerine göz attık…

Range Rover Velar D240 İncelemesi

İngiliz otomobil devi, SUV segmentinde minik bir açık gördü ve o pazar doğru adım adım plan yaptı. Ortaya Range Rover Velar çıktı. Daha az arazi havası daha çok şehir havası ile onu özetlemek mümkün. Ama sonuçta onu sıradan crossover ya da her hangi bir SUV ile karşılaştırmak bile hata olur. Peki, Range Rover Velar D240 incelemesi ile biz, neler keşfettik?

  • Range Rover Velar D240 motor özellikleri
  • Dizel Range Rover Velar yakıt tüketimi miktarı
  • Yeni Range Rover Velar fiyatı
  • 2019 Range Rover Velar boyutları…

Range Rover Velar Hakkında

Malzeme ve işçilik kalitesi çok yüksek olan aracın bagaj hacmi ve iç mekan genişliği oldukça tatminkar. Yüksek şaft tüneli arkadaki üçüncü yolcu için biraz rahatsız edici olsa da genel konfor detayları oldukça iyi. Dijital gösterge grubu rahat izlenebiliyor ve dokunmatik hassasiyeti de iyi.

Kapı kollarını gövdeye gizlemek ne kadar doğru?

Range Rover markasını görünce insanın içi güvenle doluyor. Aracın güvenliğini sorgulamaya bile gerek duyulmuyor. Gerçekten de haklı bir gururu var markanın ama bir detayı paylaşmazsak olmaz. Range Rover Velar EuroNCAP testilerinde şu soruyla karşılaşmış: İçteki gövdeye gizlenmiş kapı koları kaza anında kaçışı zorlaştırmaz mı?

Range Rover Velar Boyutlar

Arazi koşullarına uyumlu olan ancak şehir içinde de manevra kabiliyetini önemseyen bir tasarım anlayışının ürünü olan Range Rover Veların boyutları da bu amaca hizmet ediyor. Uzunluk: 4803mm/ Genişlik: 2032mm / Yükseklik: 1665mm

Range Rover Velar bagaj hacmi ise 673 litre. Aracın boş ağırlığı ise 1841kg.

Range Rover Velar Yerine Ne Alınır/ Range Rover Velar Rakipleri

Range Rover Velar yerine Porshe Macan ya da Jaguar F-Pace alabilirsiniz. Porshe Macan fiyat konsunda dezavantajlı. Ayrıca Porshe Macan’da 2.0 dizel motor yok. Jaguar F-Pace fiyatı ise ancak baz versiyonu alırsanız Velar’a yaklaşıyor.

Sıfır Range Rover Velar fiyat listesi burada!

Range Rover Velar Fiyatı Nasıl?

Sıfır km Velar fiyatı 640 bin TL’den başlıyor. Donanım zenginleştikçe sıfır Range Rover Velar fiyatı 900 binleri görüyor.

Range Rover Velar bakım aralıkları 34 bin km’de bir. Yıllık bakım maliyeti 1 Euro civarında.  Garanti süresi boyada 3 yıl, korozyonda 3 yıl, mekanikte 3 yıl.

Dizel Range Rover Velar Ne Kadar Yakar?

6 ileri otomatik şanzımanlı dizel Velar yakıt tüketimi ortalaması, 5,8 litre. Velar’ın yakıt depo kapasitesi, 60 litre.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here