Şubat 2022 Lexus Fiyat Listesi

Lexus fiyat listesi güncellendi. Türkiye’deki Lexus severler için 5 farklı model mevcut. Bu dört modelden 3 tanesi Hybrid, bir tanesi benzinli. İşte Lexus Şubat 2022 Fiyat Listesi.

LC Benzinli

Lexus LC 500
Lexus LC 500

Markanın binek araçları arasındaki hybrid olmayan tek aracı LC. 10 ileri otomatik şanzımana sahip olan ve saatte 270km/h hıza ulaşabilen LC, 8 silindirli V motora sahip. 5 litrelik benzinli motor yaklaşık 460 beygir güce ve 530 Nm tork değerlerine sahip. Donanımsal anlamda da oldukça fazla özelliğe sahip.

Sıfır Km Lexus LC

Lexus Fiyat Listesi | LC Hybrid

Lexus Fiyat Listesi LC 500 Hybrid
Lexus LC 500 Hybrid

LC ailesinin hibrit modeli, kendisine 300 beygirlik güç sağlayan 6 silindirli V motora sahip. 3.5 litrelik bu motor 350 Nm tork üretiyor. Araç ayrıca Lithium-ion elektrik motoruna sahip ve bu motor da yaklaşık 175 beygir güç ve 300 Nm tork üretiyor. Araç benzinli versiyonuna göre daha fazla paket seçeneğine sahip.

Sıfır Km Lexus LC Hybrid

LC Convetible

Lexus LC Convertible
Lexus LC Convertible

Lexus’un önemli araçlarından biri olan LC modelinin cabrio versiyonu, ailenin tek convertible modeli olarak karşımıza çıkıyor. 5.0 litrelik V6 motora sahip araç, aynı zamanda elektrik motoruyla birlikte hybrid bir model olarak karşımızda. Bu V6 motor, 220 beygir güç ve 348 Nm tork üretiyor. Ön tarata bulunan elektrik motoru ise araca yaklaşık 180 beygirlik ekstra bir güç ve 300 Nm tork katıyor.

ES Hybrid

Lexus ES 300 Hybrid
Lexus ES 300 Hybrid

3 farklı paket seçeneği ile gelen araç 2.5 litrelik sıralı 4 silindir motora sahip. Bu motor 175 beygir gücünde ve 221 Nm tork üretiyor. Araçta ayrıca bir elektrik motoru da mevcut. Aynı zamanda, şehir dışı 4.3, şehir içi 4.8 litrelik fabrika değerleriyle kendi sınıfına göre ekonomik sayılabilecek bir araç.

Sıfır Km Lexus ES Hybrid

LS Hybrid

Lexus Fiyat Listesi LS Hybrid
Lexus LS Hybrid

LS Hybrid’in 3 farklı paket seçeneği mevcut. Bu paketler öncelikle kendi içlerinde arkadan itişli ve dört çeker olmak üzere ikiye ayrılıyor. Bu iki ayrımdan sonra AWD seçeneği için iki, RWD seçeneği için bir paket seçeneği mevcut. Tüm paketler, motor anlamında aynı özelliklere sahip.

Sıfır Km Lexus LS Hybrid

İkinci El Lexus İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here