Fiat Egea Cross Geliyor: Boyutlar ve Özellikler

0
10491

Fiat Egea Cross geliyor…

Beş yıllık onurlu hizmetin ardından, Fiat Egea’nın hak ettiği bir yeniden şekillenmenin zamanı geldi. Değiştirilecek kısımlar, özellikle ön taraftaki hatların bir parçası. Ancak en önemli yenilik, off-road stilinin tüm sevgililerine göz kırpan yepyeni Cross varyantının piyasaya sürülmesi.

Fiat Egea Cross’un teknik sayfası:

Veri Sayfası
 koltukların sayısı 5
 Gövde 540 litre
 Güç kaynakları Benzin / Dizel
 Sınıf Euro 6D 
 Cv / kW (itibaren) 95/70

 

Fiat Egea Cross Boyutlar ve Dış Mekan

Yalnızca beş kapılı gövde modelinde mevcut olan Egea Cross, fiyat listesindeki diğer sürümlerle aynı boyutları paylaşıyor, ancak dört santimetreden fazla yerden yükseklik açısından farklılık gösteriyor. Otomobil, 4 metre ve 37 santimetre uzunluğa ve 2 metre ve 64 santimetre dingil mesafesine sahip, bu da Fiat Egea’yı cömertçe boyutlandırılmış bir araç yapıyor ve beş kişinin rahatça konaklaması için kesinlikle uygun. Genişlik 154 cm iken yükseklik 149 cm’de durmaktadır. Gövde geniştir ve minimum kapasitesi 440 litre’dir.

Boyutlar
Uzunluk 4.370 mm
Genişlik 1.540 mm
Yükseklik 1.490 mm
Adım 2.640 mm

 

En son güncellemeyle birlikte, farklı bir tasarıma sahip bir ızgarayla karakterize edilen ve şimdi merkezde yeni Fiat logosunu barındıran Egea’nın ön tarafına yeni çizgiler geliyor. Böylece özellikle Cross versiyonu, arazi araçlarının dünyasını anımsatan bir dizi öğe için serinin geri kalanından farklı hale bürünmüş.

Üstyapının her yerinde, karoseri küçük çarpmalardan veya çizilmelerden korumak için tasarlanmış siyah plastik şeritler bulunuyor. Önde ve arkada koruma levhası sıkıntısı yok, ayrıca sert ve saf arazi araçlarını andırıyor. Ek olarak byük boy omuzlu lastiklere sahip özel bir tasarıma sahip alaşım jantlar mevcut.

Fiat Egea Cross İç Mekan

Fiat Egea Cross’un iç mekanları fiyat listesindeki diğer versiyonlarla aynı. Bunlar da en son yenilenme ile biraz revize edilmiş olup, en donanımlı versiyonlarda diyagonal olarak 10.25 inç’e ulaşan yeni bilgi-eğlence sistemi ekranının ön panelinin ortasındaki varlığı ile karakterize edilmiş durumda.

Ayrıca, modelin 2021 model yılı için harika bir haber var. Gösterge panelinin 7 inçlik TFT kümesi: bu ekran, sürüş için yararlı olan tüm bilgileri ve uyarıları gösteriyor.

Fiat Egea Cross Motor Özellikleri

Yeni Fiat Egea Cross için yalnızca üç motor mevcut. Benzini tercih edenler için, mevcut tek seçenek, 5 vitesli düz şanzıman ile birleştirilmiş 100 bhp 1.0 motor ile temsil edilirken, dizeli tercih edenler için iki olasılık var: 5 vitesli şanzımanlı 95 bhp 1.3 MJT ve 130 bhp 1.6 MJT, her ikisi de Start & Stop sistemi ile donatılmış, 6 ileri manuel şanzımanlı.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here