Bugün sizlerle dijital ortamdaki oyunlar ile araba kullanmak için yapılan simülasyonlara bakacağız. Bildiğiniz üzere sürekli olarak sokağa çıkma kısıtlamaları ile meşgulüz. Kapımızın önündeki otomobilimize sadece camdan bakabiliyoruz. Tabi ki asla yerini tutmaz ama arabamıza bir nebzede olsa kavuşmamızı sağlayacak bu simülasyonlar. İster grafikleriyle ister kulağımıza gelen sesleriyle bu simülasyonlar adeta gerçek hayat gibi tasarlanmış. Siz Değerli okurlarımız için fazla da olamayacak şekilde karantina günlerinde ev de sıkılmadan vakit geçirebileceğiniz simülasyon oyunlarını sizlerle paylaşacağız. Gerçek hayat gibi olan simülasyon oyunları …

Karantinalık Simülasyon Oyunları

1. Forza Horizon 4

Bu açık dünya oyunu olan Forza Horizon 4 yerleşim yeri olarak İngiltere’de geçmektedir. Seçebileceğiniz bir çok araç ile keyif alarak oynayabilirsiniz. Özellikle direksiyon setiniz var ise sanki normal bir araç kullanırcasına bir deneyim yaşayabilirsiniz. Eğer bu simülasyonu oynarsanız grafikleri o kadar gerçekçi gelecektir ki başından ayrılmanız zor bile olabilir. Hatırlatmak da fayda vardır diyerekten oyunda bile olsanız trafik kurallarına uyunuz.

2. El Satılık Otomobil İlanları

2. Project Cars 2

Simülasyon oyunlarını değerlendirirken önem verilen iki nokta olan grafikler ve oynanış için bu oyunun oldukça başarılı olduğunu söyleyebiliriz. Bu araba yarışı simülasyonunda, tek oyunculu ve çok oyunculu modlar da bulunuyor. Yaşınız ne olursa olsun içinizde ralli hayaliniz var ise bu simülasyon tam sizlik.

2. El Satılık Otomobil İlanları

3. Euro Truck Simulator 2

Burada uzun yol şoförlerini de unutmuyoruz. Zaten onların kısıtlaması olmasa da onlarda zevk alarak bu oyunu oynayabilirler. Bu simülasyon oyununda isminden de anlaşılacağı gibi tırlar vardır. Bize göre eğer böyle vakit geçirmek isterseniz size uygun olan oyun budur.

2. El Satılık Otomobil İlanları

4. Assetto Corsa

Drift uzmanlarını buraya toplayabildik gibi. Grafik olarak pek tatmin edici olmasa da dinamik ve oynanış olarak tam bir drift sporuyla uğraşanların işi olabilir. Hele ki direksiyon seti kullandığınız da bırakamayabilirsiniz. Gerekli ekipmanlarınız var ise hiç düşünmeden satın alıp oynamaya başlayın deriz.

2. El Satılık Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here