2020 Renault Trafic İncelemesi

0
2316

Renault Trafic, Türkiye’de satılan en iyi orta boy minibüslerden biri midir? tartışılır. Ancak bu, Renault’un en çok satanlarınından olan trafic’i geliştirmeye çalışmasını engellemedi. Mevcut Trafic minibüs ilk olarak 2014 yılında satışa çıktı, ancak 2019’da yeni emisyon uyumlu dizellerin piyasaya sürülmesi nedeniyle Renault, bu minibüsünün görünümünü ve teknolojisini güncelledi.

Peki yeni Trafic ‘te neler değişti

Genel olarak, minibüsün boyutları değişmedi. Ancak önden ızgara için daha kare bir şekil verilirken, Renault’un C şeklindeki LED gündüz farı da trafic’e eklendi. Bu dış güncellemelerin sayesinde daha fazla alıcı çekmeye neden olcaktır. Renault’nun otomobil serisindeki en yeni bilgi-eğlence sistemlerinde olan R-Link ve Media Nav sistemleri atrık trafic’te.

Arkada, yükleme alanı değişmedi. Panel van iki gövde uzunluğu ve iki tavan yüksekli seçeneği ile geliyor. Bu nedenle kargo hacmi 3,2 metreküp (Crew Van için) ila 8,6 metreküp arasında değişiyor.   Daha fazla koltuğa ihtiyacınız varsa, Trafic Crew Van mevcutken, Trafic Space Class yedi koltuklu yolcu taşıma varyantıdır ve Renault, bir karavan da dahil olmak üzere bir dizi seçeneklere sahiptir.

İç tasarımı

Trafic trim seçenekleri Business, Business + ve Sport’tur ve tüm modellerde Bluetooth’lu bir DAB radyo, ESC stabilite kontrolü, tam çelik bir bölme, uzaktan merkezi kilitleme ve solda bir kayar yan kapı bulunur. Business +, klima, arka park sensörleri, akıllı yükleme bölmesi ve Renault Mobil Ofis (gösterge paneli cihaz kızakları artı bir pano ve torpido üstü saklama alanını ortaya çıkarmak için katlanan bir orta yolcu koltuğu) mevcuttur. Spor modellerinde tüm bunlara ek olarak alaşım jantlar, dokunmatik ekranlı navigasyon ve hız sabitleyici ile diğer stil eklentileri bulunur.

Kaputun altı, güncellemelerin yapıldığı diğer alandır. 1.6 dCi turbo dizel, turboşarjlı daha büyük 2.0 dCi ile değiştirildi. Daha büyük kapasite, Trafic’in en son emisyon mevzuatına uymasına yardımcı olmak ve yanı sıra müdahaleleri iyileştirmek için tasarlanmıştır. Sırasıyla 118, 143 ve 168bg seçenekleri ile geliyor.

Yeni 2.0 dCi motor, yakıt ekonomisini iyileştirmeye yardımcı olmak için standart olarak Stop & Start ile birlikte gelirken, Renault’nun ‘ECO’ modu düğmesi de korunmuştur. Buna basınca motor devrini kontrol altında tutmak için minibüsteki gaz kelebeği tepkisini köreltiyor. Vites değiştirme göstergeleri ve gösterge panelinde gaz kelebeği ile ne kadar ağır olduğunuza bağlı olarak yeşilden sarıya ve kırmızıya değişen bir ışık da daha verimli olmanıza yardımcı olur. Ek olarak, bilgi-eğlence sistemi içinde sürüş tarzınızı iyileştirmek için ipuçları vardır; bu, sürücünün herhangi bir uyarı alması durumunda gerçek dünya ekonomisi kazanmanıza yardımcı olabilir.

 

 

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here