Ana Sayfa İnceleme 2018 Audi A5 Cabriolet İncelemesi

2018 Audi A5 Cabriolet İncelemesi

0
1530

İkinci nesil A5 Cabriolet, coupe’den kısa bir süre sonra 2016’da geldi. Bazı rakipleri cabrio modelleri için katlanır metal tavanlar geliştirirken, Audi katlanır kumaş tavanı geliştirdi ve geliştirdi. En yeni üst tasarım, rüzgar ve yol gürültüsünü azaltmanın yanı sıra havayı dışarıda tutmak için tasarlanmış birden fazla katmana sahiptir ve tamamen elektrikli tavan 60km hıza kadar hızlarda 15 saniyede açılabilir ve tavanın artık tek dokunuş işlevi var. Bu da üst kısmın tamamen açılmasına veya kapanmasına izin vermek için parmağınızı düğmenin üzerinde tutmanıza gerek kalmadığı anlamına gelmekte.

Motorlar, performans ve sürüş

2.0 benzinli motorun 148bhp ve 201bhp versiyonları ile 35 TFSI veya 40 TFSI rozetli olarak satılmaktadır. S Line’da ise 261 bhp üreten 2.0 litrelik benzinli bir motoru çalıştıran daha güçlü olan 45 TFSI quattro’yu seçebilirsiniz.

Tek dizel seçeneği 40 TDI quattro’dur, 2.0 litrelik bir motordan 201 hp güç üretmektedir.  Artık ürün gamında yüksek performanslı S5 veya RS 5 Cabriolet yok. 201 beygir gücüne sahip 2.0 litrelik dizel, A5 Cabriolet serisinde mevcuttur ve yedi vitesli S tronic otomatik şanzıman ile birlikte Audi’nin 7.6 saniyede 0-100 km / s hız yapmasına olanak tanımaktadır.

A5 Cabrşolet İç mekan, tasarım ve teknoloji

Zarif adaptif LED farlar, kıvrımlı kaput ve kavisli omuz çizgisi gibi detaylarla ona biraz ekstra sınıf katan akıllı ve şık bir tasarıma sahiptir. S-Line modelleri daha büyük 19 inç alaşımlar kazanırken, S5 biraz daha düşük bir sürüş yüksekliğine, arka difüzöre ve çift egzozlara sahip. Ancak gerçek gelişmeler içeride yaşandı. İlk otomobildeki  kalite yine hat safhada.  Bir C-Serisinin kabini kadar zarif görünmekle birlikte, kullanımı daha kolay ve daha pratiktir.

Aynı zamanda teknoloji dolu. İsteğe bağlı Sanal Kokpit ekranı yine özellikler sunarken, sistemin tüm telefon verilerinizi tüketmeden kablosuz trafik ve bilgi hizmetlerini kullanmasına olanak tanıyan yerleşik simli bir LTE modülü de vardır.

A5 Cabriolet Uydu navigasyon, stereo ve bilgi-eğlence

A4  ve A5 serisinin geri kalanı gibi,  ‘Sanal Kokpit’ gösterge paneli artık standarttır. Geleneksel enstrümanları, kadranları, medya bilgilerini ve hatta uydu navigasyon haritasını gösterebilen net ve net 12,3 inç geniş ekran mevcuttur.

A5 Cabriolet Pratiklik, konfor ve bagaj alanı

Coupe kadar kullanışlı değil, ancak A5 Cabriolet hala etrafındaki en geniş cabrio modellerden biri. Kumaş tavan mekanizmasının kompakt boyutu ve eski arabadan daha uzun gövdesi sayesinde büyük  bir alana sahiptir.

Bu türden bir araba için, arka tarafta bile görüş oldukça iyidir. Dar, yüksek ayarlı arka cam nedenyile park ettiğinizde yine de sensörlere ve kameralara büyük ölçüde bağımlı olacaksınız.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

HENÜZ YORUM YOK