Yenilenmiş Moto Guzzi V7 Ortaya Çıktı

0
2785

Yenilenmiş Moto Guzzi V7 Ortaya Çıktı! Moto Guzzi, 2021 yılı için klasik V7’sini güncelleyerek 744 cc yerine V85TT ve V9’dan türetilen 850 cc’lik motor bloğunu yerleştirmiştir. Yeni motorun maksimum güçte yüzde 25 artışa sahip olduğunu ve 65 beygire çıktığını iddia etmektedir. Ayrıca İtalyan marka, bu güncellemeyi 2007’de yeniden canlandırılan V7’nin sahip olduğu Roma rakamlarını çıkarmak için fırsatı da yakalamıştır.

Yenilenmiş Moto Guzzi V7 Ortaya ÇıktıMoto Guzzi, Şasi tarafında güçlendirme yoluna başvurmuştur. Ayrıca motosikletin konforunu artırmak için Kayaba amortisör sistemlerini entegre etmiştir. Yenilenen amortisör sistemi daha da işlevsel olması için sele tasarımı değiştirilmiştir. Böylece ergonomik ve konforlu bir motosiklet ortaya çıkmaktadır. Tasarım olarak çamurluk kısaltılmış, lastik ebatları büyütülmüştür.

İki Farklı VersiyonYenilenmiş Moto Guzzi V7 Ortaya Çıktı

2021 yılı için iki farklı versiyonda sunulması planlanmaktadır. Versiyonlar, V7 Stone ve V7 Special adında olacaklardır. V7 Stone, LCD ekran, LED aydınlatma sistemi, Demir döküm alüminyum jantlara sahip olacaktır. Model Nero Ruvido, Azzurro Ghiaccio ve Arancione Rame kaplama, renklerde satılacaktır. İtalyanca isimleri oldukça havalı dururken Türkçeleri; siyah, mavi ve turuncu bakır’dır. V7 Special, çift analog ekran, telli jant, klasik yuvarlar far tasarıma sahip olacaktır. Ayrıca sadece mavi ve gri renklerde üretilecektir. Şahsi fikrim olarak V7 Special, Moto Guzzi markasına daha fazla yakışmaktadır. Tasarım ve teknik özelliklerini incelediğim zaman Moto Guzzi V7’nin geleneksel bir motor olduğunu hissediyorum. Markanın da asıl amacının geleneksellikten kopmamak olduğunu biliyorum. Yapısı ve gidişi şehir içi ve şehir dışı yollarda oldukça rahatlığı yaşatabilecektir. Genellikle Avrupa’daki Moto Guzzi kullanıcılarını incelediğimizde sadece kafeden kafeye giden insanlar olduklarını görmekteyim. Fakat bu motosiklet, uzun yol sürüşlerinde keyif verebilecektir. Yenilenmiş Moto Guzzi V7 Ortaya Çıktı! Ülkemizde de görebilmeyi umut ediyorum.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here