Volvo’dan Online Hizmet Ayrıcalıkları: “Stay Homestore”

0
6121
VOLVO_YOUTUBE_

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs yaşamı olduğu gibi ekonomiyi ve otomotiv sektörünü etkiledi ve etkilemeye devam ediyor. Dünya bu salgının önüne geçebilmek için yeni uygulamaları hayata geçiriyor. Uygulanan sosyal mesafe uygulamaları, kapatmalar ve zorunlu karantina politikaları ile #EvdeKal çağrısı yapılıyor. Bu uygulamalar, bayilere gidip yeni bir otomobil alma ya da kiralamalara da engel oluyor. Birçok firma tüketicilere bu süreçte destek olmak için yeni hizmetlere imza atıyor.

Volvo Cars, koronavirüs kısıtlamaları esnasında Avrupa’da “Stay Home Store” (Evde Kal Mağazası) isimli yeni online satış konseptini tanıttı. Bu yeni konsept ile tüketiciler evlerinin güven ve konforundan ayrılmadan yeni bir Volvo alabilir ya da kiralayabilir olacak. Tüketiciler uygulama üzerinde, yeni Volvo’larla ilgili cazip fiyatlara ve leasing oranlarına göz atabilecek ve seçim yapılabilecek.

Lex Kerssemakers – Global head of Commercial Operations

Ticari Operasyonlar küresel başkanı Lex Kerssemakers, “Müşterilerimize mevcut salgının bitmesini beklemek zorunda kalmadan, kendilerine uygun yeni bir Volvo bulma seçeneği sunmak istiyoruz. Online satış ekibimiz harika bir online uygulama geliştirdi- ve bu dönemde bir otomobil edinmenin büyük bir taahhüt olduğunu bildiğimiz için müşterilerimize özellikle ek finansman seçenekleri sunuyoruz.” dedi.

Stay Home Store (Evde Kal Mağazası) konsepti ilk olarak Almanya, Birleşik Krallık, Fransa, Hollanda, İtalya, İspanya ve Belçika ülkelerinde satışa sunulacak. “Stay Home Store” (Evde Kal Mağazası) konseptinde her ülkede üç model sunulacak ve modeller her pazara göre değişebilecek. Volvo Cars’ın Avrupa satış hacminin yüzde 60’ını temsil eden ülkelerde gerçekleştirilecek olan ilk lansmanın ardından, ileride daha fazla pazarın da bu konsepte eklenmesi bekleniyor.

Volvo Kampanyaları

Şimdi sınırlı sayıda Volvo’lar fiyat garantili ön satış ayrıcalığıyla!

Sınırlı sayıda Volvo XC90, XC60, S90, V90 Cross Country, V60 Cross Country modelleri için geçerli, fiyat garantili ön satış ayrıcalığıyla Volvo zamanı! 30.05.2020 tarihine kadar geçerli kampanya için Volvo Yetkili Satıcıları veya Volvo Car Türkiye İletişim Merkezi ile iletişime geçebilirsiniz.

Teklif Alın >>

Sevdiklerinizin Yarınlarını Bugünden Koruyan

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here