arabam.com`dan bir ilk: Trink Sat

0
34826

Aracınızı satmayı mı düşünüyorsunuz? arabam.com yıllardır sunduğu ücretsiz ilan yayınlama hizmetine yeni bir hizmet daha ekliyor ve satış sürecinizi kolaylaştırmayı hedefliyor: Trink Sat ile aracınızı arabam.com`a değerinde satabilir, paranızı 1 saate alabilirsiniz!

Arabanızı satmaya karar verdiğinizde öncelikle arabanızın kaç para ettiğini bulmalısınız. İkinci adım ise, satışı ne kadar sürede tamamlarsanız sizin için uygun olacağını belirlemek. Eğer nakit ihtiyacınız varsa ve hızlı bir şekilde aracınızı satmak istiyorsanız, arabanızı değerinde satmak ve güvenilir bir alıcı bulmak önem kazanır.

Arabanızı değerinde ve anında alacak bir model olan Trink Sat, hem kolay bir satış süreci hem de hızlı nakit imkanı sağlıyor. Nasıl mı?

1Aracınızın Bilgilerini Girin, Nakit Teklifi Öğrenin

Ana sayfamız üzerinden “Trink Sat”a tıklayarak, arabanızın özellik ve kondisyon bilgilerini girebilirsiniz. Arabanızın özellikleri üzerinden, nakit satın alma teklifimizi öğrenebilirsiniz.

2Ekspertiz Randevunuzu Alın

Nakit teklifini beğendiyseniz, aracınızın ekspertiz kontrolü için şu an İstanbul`da olan 3 alım noktasından size en yakın ekspertiz noktasını seçerek randevunuzu alabilirsiniz.

3Paranız 1 saate Cebinizde

Aracınıza ilişkin gerekli kontroller yapıldıktan sonra noterde satış işlemleri tamamlanır ve ödemeniz banka hesabınıza 1 saat içinde gönderilir.

4Nakit Fiyat Teklifi Hangi Arabalar İçin Veriliyor?

Satın alma fiyat teklifi sadece binek ruhsatlı 2000-2017 yılları arası model ve  200.000 km altı ise yapılıyor.

Aracınız bu özelliklere sahip ise ve aracınızı hızla güvenilir bir alıcıya satmak ve anında nakit almak istiyorsanız:

Trink Sat ile Fiyat Teklifi Al

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here