”Yılın Üretici Devi” Ödülü Toyota Türkiye ‘nin!

Yıllardır birçok modelin üretim aşamasında ev sahipliği yapan Toyota Türkiye, yeni bir başarıya imza attı. Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından gerçekleştirilen 13. Mavi Elma Ödülleri kapsamında ”Yılın Üretici Devi” ödülünün sahibi oldu.

Başarılı Üretimi İle Birinciliğe Layık Görüldü!

İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenen Mavi Elma Ödülleri kapsamında sektörün başarılı şirketleri farklı kategorilerde değerlendirildi. Pandemi koşulları sebebiyle online gerçekleşen ödül töreninde Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye’ye ”Yılın Üretici Devi” kategorisinde birincilik ödülü verildi. Verilen ödül, Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Aydın’a takdim edildi.

toyota türkiye

Toyota Türkiye Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Aydın;
”Bu ödülü tüm Toyota camiası adına onur duyarak kabul ediyorum.”

Üretimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Levent Aydın, Türkiye’nin güzide üniversitelerinden biri olan İstanbul Üniversitesi’nin İşletme Kulübü tarafından verilen bu ödülü almanın son derece onur verici olduğunu belirtti ve ”Bu ödülü 5 bin 500 çalışanımız ve geçmişten bugüne bize hizmet eden ve bizi yetiştiren değerli eski yöneticilerimiz de dahil tüm Toyota camiası adına onur duyarak kabul ediyorum. Toyota olarak uygulamaya devam edeceğimiz temel değerlerimiz ile varlığımızı gelecek yıllarda da sürdürerek daha pek çok başarıya imza atacağız. Buna gönülden inanıyorum.” diye konuştu.

toyota türkiye

İkinci el sahibinden satılık otomobil ilanları

Yeni Toyota GR Supra 2.0, 45.995 £’luk Fiyatıyla İngiltere’de!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here