Önden Çekişli Yeni Mercedes Sprinter

0
10113
Mercedes Benz 2018 Sprinter
Mercedes Benz 2018 Sprinter

2018 model Mercedes Sprinter oldukça güçlü bir değişim operasyonu geçirmiş. Yeni Mercedes Sprinter, eskiye oranla daha güçlü, önden çekiş seçeneği de var ve daha fazla yük alıyor. Gelelim 2018 Sprinter hakkında diğer detaylara…

Mercedes Benz 2018 Sprinter
Mercedes Benz 2018 Sprinter

Önden Çekişli Yeni Mercedes Sprinter

Mercedes markasının en güçlü olduğu alanlardan biri de hafifi ticari ve ticari araç kategorisidir. Bu konuda dünya genelinde en popüler modellerden biri olan Mercedes Sprinter 2018 modeli ile tanıtıldı. 19 kişiye kadar artan yolcu taşıma kapasitesi, kolay yükleme sağlayan yeni alçak bagaj haznesi, yeni nesil güvenlik teknolojileri ve otonom sürüş teknolojileri, 7 ya da 10,2 inç genişliğindeki 3 boyutlu multimedya ekranı, önden çekişli 2,1 litrelik motor seçeneği sıfır km Mercedes Sprinter alma isteğini arttırıyor. Gelelim detaylara…

Yeni Mercedes Sprinter’da Neler Değişti?

Aracın pek çok detayında değişen ve daha iyi optimize edilen parçalar, kullanım alanları ev araçlar var. Hatta tasarımda bile değişiklik söz konusu. Ancak ana hatlarıyla üç noktaya vurgu yapmak gerek. Yeni Sprinter’ın yük taşıma kapasitesi arttırılmış, kokpite multimedya sistemi eklenmiş ve artık önden çekişli versiyonu da var.

İlk 1995 yılında yollara çıkan Mercedes Sprinter modeli, 130 ülkeyi kapsayan çok geniş bir pazara seslendi. Gittiği her ülkede hem sıfır km araç alımlarında hem de ikinci el ticari pazarında çok sevildi. Ülkemizde de ikinci el Mercedes Sprinter pazarı her zaman güçlüdür. Söz konusu yeni Mercedes Sprinter yani 2018 Mercedes Sprinter modeli 3. nesili temsil ediyor.

İkinci El Mercedes Sprinter İlanları İçin Tıklayın! 

Önden Çekişli Mercedes Sprinter Hakkında

Mercedes Sprinter’ın önden çekişli versiyonu 2,1 litre hacme sahip dizel motor 114 HP/ 143 HP/ 177 HP güç seçenekleri ile sunuluyor. 6 ileri manuel şanzımanlı Sprinter ya da 9 ileri otomatik Sprinter seçenekleri de var.

Yeni Mercedes Sprinter’da Multimedya Ekranı Var!

Daha önceki Mercedes Sprinter modellerinde ya da versiyonlarında multimedya ekranı bulunmuyordur. Zaten ticari araç kategorisinde multimedya ekranı konusu oldukça yeni bir durum. 2018 Sprinter alırsanız 7 inç ya da 10,2 inç multimedya ekranınız kokpitte hazır olacak. Ancak öyle sıradan bir multimedya ekranı değil söz konusu olan. Öncelikle Mercedes’in yeni arayüzü MBUX sistemi ile çalışıyor. 3 boyutlu navigasyon, sesli komut özelliği, internet bağlantısı avantajı da işleri kolaylaştırabilecek diğer detaylar.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here