Michelin Kamyonlar İçin X Multi Serisine Yedi Yeni Referans

1
1764
michelin-yeni-seri
michelin-yeni-seri

Michelin, X Multi kamyon lastiği serisine yedi yeni referans ekledi. Daha fazla yük kapasitesi ve dayanıklılık ise bunların arasında ana argümanlar olarak yer aldı.

Michelin Yeni Serisi İçin Öne Çıkan Özellikler: Yük Kapasitesi ve Dayanıklılık

michelin
michelin

Michelin, yedi yeni referansla bölgesel taşımacılık için ağır hizmet tipi ve yarı römork lastikleri tedarikini güçlendirdi. Hepsi, yük kapasitesini, dayanıklılığı ve güvenliği artırmak için marka tarafından geliştirilen en son teknolojilerden yararlanıyor.

Yüzde 10 Dayanıklılık ve Yüzde 15 Yön Verimi

kamyon-lastiği
kamyon-lastiği

Sunulan referanslardan biri, İber Yarımadası’ndaki en yüksek satış hacmine sahip olan 315/80 R 22.5 ölçüye karşılık gelir. Multi Z versiyonu, önceki seriye kıyasla% 15’e kadar daha fazla yön verimi sunan yönlü eksen için kolaylık sunuyor. Buna karşılık, Michelin 315/80 R 22.5 X Multi D, kalıp eksenini hedefliyor ve yerini aldığı modelden % 10’a kadar daha fazla dayanıklılık sunuyor.

Fransız marka, ek yük kapasitesi gerektiren karayolu traktörü ve römork akslarına takılacak 385/65 R 22.5 X lastikler için 385/65 R 22.5 X lastikler sunuyor – vinçli kamyonlar, ahşap taşıma, kapı – konteynerler, dökme katıların taşınması. Sırasıyla direksiyon aksı ve çekme aksı için tasarlanmış Multi HLZ ve HLT modelleri de mevcut. Her ikisi de aks başına on tona kadar taşınmasına izin verir.

Daha az tonajlı ve daha az satışa sahip kamyonlar için Fransız marka, 305/70 R 22.5 X Multi HLZ & D ölçülerinin yanı sıra 11 R 22.5 X Multi Z2 ölçüsünü sunuyor. Michelin X MULTI lastik yelpazesinin tamamı, her türlü hava koşulunda yüksek bir yol tutuşu sağlayan 3PMSF işaretinden yararlanıyor. Yalnızca iki milimetre diş derinliği ile bile bu lastikler 3PMSF sertifikası almaya devam ediyor.

Michelin Tamamen Sürdürülebilirlik Hedefi

sürdürülebilirlik
sürdürülebilirlik

Michelin Group’un “Tamamen Sürdürülebilir” hedefine ulaşmak için, Michelin X Multi serisi, doğal kaynakların tüketimini ve karbon Ayakizini en aza indirmeyi hedefliyor. Bu nedenle, ekolojik ayak izini en aza indirgemek için kullanılan malzemeler biyo-bazlı ve biyolojik olarak parçalanabilir. Ar-Ge departmanı, “Bu konseptte kullanılan tüm malzemeler ya biyobazlıdır, yani doğaldır ya da geri dönüştürülmüştür“, diye açıklıyor. Gelecek için önemli adımlar bunlar.

İkinci el Kamyon Fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here