Opet’in geliştirdiği bir akaryakıt markası olan SUNPET, güvenlik odaklı testlerle sektörde kendine güçlü bir yer açıyor. “SUNPET’le Anadolu Güven Dolu” sloganıyla yola çıkan marka, Türkiye’de bugün500’e yakın noktada hizmet veriyor. Peki, SUNPET hakkında bilgi arayanlar için marka hakkında detaylar neler?

SUNPET hakkında detaylı bilgi için buraya tıklayın!

SUNPET

SUNPET’le Anadolu Güven Dolu!

Bir Opet markası olan SUNPET, akaryakıt alanında sunduğu güvenle dikkat çekiyor. Üç noktada güven testleri ile ilerleyen SUNPET sistemleri, araç sahiplerine güven veriyor. 

SUNPET Türkiye’de Nerede Var?

İstanbul, İzmir, Bursa, Eskişehir, Antalya, Ankara, Konya, Samsun, Mersin, Adana, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Erzurum ve Van’daSUNPET istasyonlarını bulabilirsiniz. Ülke genelinde 500’e yakın noktada konumlanır.

SUNPETSUNPET Hakkında

SUNPET istasyonlarında akaryakıt güvenliği “3 Nokta Güven Testi” ile sağlanır. 3 Nokta Güven Testi; kendi tesislerinden ikmal edilen akaryakıtla başlar, istasyon tanklarında su kontrolü ve tank temizliğinin ardından pompa ölçümü ve pompa bakımı ile son bulur. İtina ile yürütülen bu süreç sayesinde SUNPET, akaryakıt güvenliği konusundaki uzmanlığını müşteri memnuniyeti ile birleştirerek sektöründeki en büyük oyunculardan biri olmayı hedeflemektedir.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here