Yakıttan tasarruf etmek için aracınıza tüp taktırmayı planlıyorsanız BRC sıralı otogaz sistemleri ile en yüksek performansı en iyi tüketim optimizasyonu ile birlikte deneyimleyebilirsiniz.

Yakıtta %40 Tasarruf Mümkün!

BRC, yakıt masraflarını %40 oranında azaltacak formüller sunuyor. BRC sıralı otogaz sistemleri ile aracınızın performansını kaybetmeden yakıt masrafınızı %40’a kadar azaltabilirsiniz.

LPG fiyatı ile benzin litre fiyatı arasındaki fark, pek çok araç sahibinin otogaz sistemlerine yönelmesine neden oluyor. Diğer yandan LPG sistemi, benzin ve dizele göre çok daha çevreci. Hem benzin hem de mazot kullanımında oraya çıkan ve doğaya zarar veren karbon salınımı konusunda otogaz sistemleri çok daha olumlu sonuçlar veriyor.

BRC Hakkında

BRC markasının temelleri, 1960’lı yıllarda İtalya’da atılmış ve 1977 yılında da resmen BRC adlı marka doğmuştur. Zamanla ürünler çeşitlendi, kalibrasyon sistemleri geliştirildi ve kısa sürede BRC markası bir dünya markası haline geldi. 70 ayrı ülkede temsil edilen BRC, kompresör, evsel dolum cihazları ve DOEM üretimlerini de her geçen gün arttırmakta ve Dünya Devleri olarak nitelendirilen Chevrolet, Citroen, Ford, Great Wall, Honda, Kia, Mitsubishi, Peugeot, Piaggio, Subaru, Suzuki ve Volvo gibi markalarla da işbirliği yapmaktadır. Tüm bunlara ek olarak BRC, Alternatif Yakıt Sistemi Yarışları’nı düzenlemekte ve 2011’den günümüze, pist şampiyonası ve ralli ile tüketiciye güvenli ve performanslı ürünler geliştirdiğini kanıtlamaktadır.

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here