Pirelli, bu yaz için çok keyifli bir kampanya duyurdu. Yaza girerken lastiklerini yenilemeyi düşünenlere müjdeli haber niteliğindeki kampanyanın detayları şöyle…

Pirelli ile Yazın Keyfini Sürün!

1 Nisan 2019 – 03 Haziran 2019 tarihleri arasında Pirelli’den 17 jant ve üzeri 4 lastik alan herkese 250 TL değerinde Opet Yakıt Kart hediye.

Detaylı bilgi için buraya tıklayın!

Kampanya, 1 Nisan 2019 – 3 Haziran 2019 tarihleri arasında, kampanyaya katılan Pirelli Yetkili Satıcıları ve alt bayilerinde geçerli.

Kampanya kapsamında tek seferde 4 adet, 17’’ jant ve üzeri Pirelli marka Oto-SUV-Hafif Ticari lastik alımı yapan müşteriler KDV dahil 250 TL değerinde Opet Yakıt Kart kazanıyor.

Kampanyadan yararlanmak için öncelikle pirelli.com.tr’ye kayıt olmalı ardından e-posta adresinize gönderilecek bağlantıya tıklayarak kampanya başvurunuzu gerçekleştirmelisiniz.

Kampanya başvuruları 2 iş günü içerisinde değerlendirilecek olup, başvuru sonuçları için bildilendirme SMS ve e-posta yoluyla yapılacaktır. Geçerli başvurularda alımlar karşılığındaki TL tutarı Opet Yakıt Kart’a yüklenecektir.

Yakıt kartlarının son kullanım tarihi 1 Temmuz 2019’dur.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here