Harley Davidson: Bronx Streetfighter!

Geçen yılın sonlarında, Harley-Davidson, yeni Bronx streetfighter modelini Milano’nun EICMA şovuna götürdü. Orta ağırlıktaki bisikletin şasisi, Harley’in yeni sıvı soğutmalı Revolution Max V-twin motorunu daha küçük 975 cc alanına yerleştirdi. Araç, 115 beygir gücü vaat ediyordu. Aynı şovda Harley, en az 145 hp ve 90 lb-ft güç üreten 1250 cc Revolution Max’e uyan ilk maceracı turcusu Pan America’yı gösterdi. Şirket halka her iki bisikletin de bu yıl piyasaya çıkacağını söyledi. Harley, İtalya’da belirli olaylar yaşamasından bu yana karmaşık bir ortamla uğraşıyordu. CEO’sunu değiştirmek ve ürünlerden üretime küresel olarak pozisyonlarını yeniden değerlendirmek de dahil olmak üzere birçok karışıklık yaşadı.

2021 bronx

Toparlanmak için kesintiye gidiliyor

Rewire adlı bir revizyonun parçası olarak Milwaukee şirketi, planlanan gelecekteki ürünlerde % 30’luk azalmaya gidileceğini söyledi. Yakın zamanda keşfedildi ki, bu kesinti Bronx’u da içeriyor.

Harley’in geçen ayın sonundaki 2. çeyrek sunumunda, yeni CEO Jochen Zeitz, Bronx’tan bahsetmedi, ancak Pan America’nın 2021’de piyasaya çıkacağını doğruladı. Bronx hakkında sorulduğunda, “Şu anda adventure-touring için gelecek yılın odak noktası olacağını düşünüyorum. Diğer ürün hattı ile ilgili kararları gerçek zamanlı olarak açıklayacağız, bu yüzden şu anda konuşabileceğimiz veya konuşmak istediğimiz bir şey değil. ” dedi.

harley davidson bronx

Bronx siteden kaldırıldı!

Fakat bir süre sonra Harley-Davidson’un Gelecek Araçlar sayfasından Bronx’u kaldırdığı ve bisikleti medya sitesinden temizlediği fark edildi. 2021 için planlanan Yüksek Performanslı Özel Model var ve diğer her şey devam ederken, H-D bunlara odaklanmak istiyor gibi görünüyor. Bir sözcü şunları söyledi: “Harley-Davidson’un 2021’deki ilk yeni ürün odağı, ilk Adventure Touring motosikletimiz olan Pan America’nın lansmanında olacak. Pan America için olağanüstü bir lansman sağlamak için Bronx streetfighter motosikletini gelecek yıl piyasaya sürmeyeceğiz. ” dedi.

Bu haberin marka severlerini üzdüğü su götürmez bir gerçek. Fakat Harley Davidson Bronx’un üretime koyulmadan önce belirlenen toparlanma planı en iyi seçenek gibi gözüküyor. Aracın tümüyle kaldırılması, çok sevilen tasarım için daha kötü bir seçenek olurdu.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here