Ford’dan Dev Hizmet: Evlere Test Sürüşü

4
6939
ford test

Tüm Türkiye ve dünyayı etkisine almış COVİD-19’dan dolayı Ford kapında ile yeni bir olaya imza attı. Araç almak isteyen veya yeni araçlarını denemek isteyen kullanıcılara test sürüşü imkanı sunacak.

Ford’un yaptığı açıklamaya göre, “geleceği bugünden yaşa” deyimiyle yol alan Ford, test sürüşüyle  bir adım öteye taşıyarak müşterilerinin kapısına getiriyor.

Ford kapında ,SUV modelleri olan yeni Ford Kuga ve bu sene piyasaya çıkardığı dopdolu Ford Puma‘yı müşterilerine kullandırmaya hazırlanıyor. Müşterilerin kapısına kadar gelerek test etmelerine olanak sağlayacak.

Bu olay Ford’un satışlarının artmasını hedefleyerek hem araçlarının hakkında bilgiler vererek kullanıcılara kendi araçlarının pazarlanması sağlanmış olacak.

Bu kullanıcılar için çok iyi bir fırsat. Diğer firmalar veya 2. el olarak araç almak isteyenler pandemiden dolayı araç almak veya satmak konusunda tedirginler. 2. el olmasa da sıfır araç satışlarında olumlu sonuçlar alınacaktır.

Test Sürüşü ile Hangi Tedbirler Alındı?

Test edilecek araçlarının dezenfekte işlemlerinin hassasiyetle yapılacağından bu kapsamda; öncelikle müşterilere Covid önlemleri aktarılacak ve müşterilerden de aynı sonuçlar istenecek , aracın temizliği hakkında bilgi detayları test yapacak müşterilere verilecek.Test öncesi, müşterinin araca temas noktaları müşterinin yanında dezenfekte edilecek böylece güvenli test yapılmış olacak.

Teste başlamadan önce gerekli ateş ölçümleri yapılacak ve müşterilere temiz  maskeler verilecek. Test sırasında araçta sadece müşteri ve test uzmanı olmak üzere 2 kişi bulunabilecek. Test bittikten sonra ise araç tekrar dezenfekte olacak ve bir araç için gün boyu test bittiğinde ozon ile tekrar detaylı olarak temizlenecek. Hem çalışanlarının güvenliği için hemde müşterilerin sağlığı için test sürüşü uzmanları periyodik olarak kapsamlı sağlık taramalarına tabi tutulacak.

30 Eylül’e kadar İstanbul’da gerçekleşecek “Ford Kapında” test sürüşleri müşterilere hizmet verecektir.

2.El Kuga Modelleri için Tıklayınız.

4 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here