Bugatti Chiron’un 100.’sü Arabistan’a 3.34 Milyon Dolara Satıldı!

0
9907
Bugatti Chiron

Efsane otomobiller ve süper spor modeller hayal edilince listede mutlaka bir Bugatti olur. Markanın bu ara en gözde modeli olan Chiron ise oldukça başarılı bir satış grafiği yakaladı. Peki yeni lüks otomobil markası Bugatti’nin Chrion modelini fiyatı ne kadar?

Her şeyin daha iyisi vizyonuyla üretilen yeni Bugatti Chiron, her bir parçanın yeniden tasarlayarak en iyiye yaklaşmaya çalıştı. Şasi, süspansiyon ve lastikler artık daha yüksek sıcaklık ve basınçlara dayanıyor. Bu 8 litre hacimli, 16 silindirli, 64 supaplı, dört turbo beslemeli, karbon fiber kurşun tam bir canavar.

2018 Model Bugatti Nasıl Gözüküyor?

Yeni Bugatti Chrion’un fiyatına gelmeden önce isterseniz ilk önce tasarımına göz atalım.

Bugatti Chiron fotoğraflarını büyük boyutta görüntülemek için galerinin üzerine tıklayınız!

 

100.’sü Arabistan’a 3.34 Milyon Dolara Satıldı!

Bugatti Chiron modeli 2016 yılında üretilmeye başlamıştı. 2016 sonunda da ilk Chiron modeli piyasaya sürülmüştü. Hatta onu, şimdiden bir kaç filmde gördük bile. 2016’dan beri Chiron üretimi yılda 70 adet hedefine ulaştı. Geçtiğimiz günlerde marka tarafından basına bir açıklama yapıldı: 

Chiron modelinin yüzüncüsü çok özel bir araç olacak. Bu 100. Chiron modeli Fransa Molsheim’de ki dev üretim atölyesinde üretilecek. Üstelik henüz üretimi tamamlanmamış olmasına rağmen bu otomobil satıldı bile. Yüzüncü Chiron Birleşik Arap Emirlikleri’nden bir alıcı buldu. Aracın sahibi açıklanmıyor elbette ama satış fiyatı tam 3.34 milyon dolar. Hayalleri süsleyen bu otomobili kimin aldığı epeyce merak ediliyor. 

Bugatti CEO’su Wolfgang Durheimer’na sorulan fiyatların dondurup dondurulmayacağı sorsuna ise  satılan araçların sayısı arttıkça fiyatlarında artacağını açıkladı. Her satılan otomobile göre bir sonraki daha da pahalıya satılacağını söyledi.

Bu arada daha önce arabam.com/blog’da Hayal Otomobillere Ulaşmak Mümkün! başlıklı bir çalışma yapmıştık. Bugatti modeli hayallerinizi süslüyorsa bu içeriğe bir göz atmanızı öneririz.

İçeriğimizde de anlattığımız gibi “hayal otomobillere asla ulaşılamaz” diye bir şey yok. Aklınızda spor bir otomobile, cabrio bir modele ya da özel bir otomobile sahip olmak varsa bu hayali bir şekilde gerçek kılabilirsiniz. Hedefinizi belirleyin, bütçenizi belirleyin ve karar verin! Spor otomobil ilanlarına, BMW, Mercedes ya da antika araba ilanlarına bakın…

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here