BMW’nin Yeni Model Aracı TOGG’a Benzetildi

0
2365
BMW’nin Yeni Model Aracı TOGG’a Benzetildi

BMW’nin yeni model aracı TOGG’a benzetildi. Alman otomobil devi BMW, yeni model aracını tanıtmak için Gemlik Sahili tercih etti. Aracı görenler ise hemen yerli otomobil ile olan benzerliği fark etti. Araç, TOGG’un Gemlik modeline oldukça fazla benziyor.

Son olarak 29 Ekim Cumhuriyet bayramında seri üretime geçen yerli otomobil için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Çünkü tam 60 yıldır yerli bir otomobil hayali Türkiye’de var. Şimdi TOGG ile gerçek oluyor. Bu yerli otomobilin fikri ve sınai mülkiyet hakları yüzde 100 Türkiye’ye ait. Piyasaya ise ilk olarak Mart 2023’te çıkacak.

Yerli Otomobil 6 Farklı Renkte Görücüye Çıkacak

BMW’nin Yeni Model Aracı TOGG’a Benzetildi

Birçok farklı güvenlik testinden geçecek olan yerli otomobil, 6 farklı renkte görücüye çıkacak. Bu renkler ise Anadolu’yu yansıtacak. Bu nedenle yerli otomobilin dış renklerine “Anadolu“, “Gemlik“, “Oltu“, “Kula“, “Kapadokya” ve “Pamukkale” isimleri verildi.

BMW’nin Yeni Model Aracı Gemlik Renginde Gemlik Sahilinde

BMW’nin Yeni Model Aracı TOGG’a Benzetildi

Yerli otomobil daha ortaya çıkmadan rakipleri ile düelloya tutuştu. Bu nedenle BMW daha şimdiden yerli otomobile rakip oldu. Dünyaca ünlü Alman otomobil markası BMW, yerli otomobilin renginde benzer bir model üretti. Hatta yeni araç için 16 numaralı plakayı kullandı. Üstelik çekimleri de Bursa’nın Gemlik Sahili’nde yaptı.

Türk Takipçiler Hemen Anladı

BMW’nin Yeni Model Aracı TOGG’a Benzetildi

BMW’nin yeni model aracı, markanın kurumsal sosyal medya sayfasından da paylaşıldı. Hemen arkasında ise sayfa, bir anda Türk takipçilerin yorumlarıyla doldu taştı. Bunlardan en dikkat çekeni ise “Yoksa siz Togg’a nispet mi yapıyorsunuz?” yorumu oldu. Üstelik birçok kullanıcı Türk bayrağı ile yerli otomobili işaret etti.

Sıfır KM BMW Modelleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here