Ford’un birkaç gün önce tanıttığı yeni Ford Explorer King Ranch modeli gerçekten de bir Explorer olacak. Yeni Explorer King Ranch lüks odaklı SUV Limited ve üst sınıf Platin modelleri arasında üretilmiş bir araç olarak çıkacak.

Adını Teksas’taki 168 yaşındaki King Ranch’tan alan Ford Explorer King Ranch, beklenen Batı kovboy temasını takip ediyor. Koltuklar, King Ranch’in deri kaplı kol dayamasını da süsleyen “Running W” logosu ile süslenmiş iki renkli maun renkli deriden yapılmıştır. Gösterge panelinde ve direksiyon simidinde doğal görünümlü ahşap kaplama var ve baştan aşağıya el dikişi, iç mekana yüksek kaliteli bir his vermek için tasarlandı. Aracın dış kısmında , Explorer King Ranch benzersiz bir ızgara eki, dörtlü egzoz uçları, King Ranch logolu 20 inç jantlar bulunuyor. F-150 , Super Duty ve Expedition’ın benzer sürümlerinde bulunanlara benzer bir King Ranch rozeti yer alıyor.

Ford F-150 Tremor| Son Dakika Golü

Oldukça Zengin Donanıma Sahip

2021 Ford Explorer King Ranch ön 02

Donanım açısından, Explorer King Ranch,  şerit takip sistemi yardımı ve dokunmatik ekran navigasyonu ile Platinum paket temelli olacak. İsteğe bağlı bir Premium Teknoloji Paketi, masaj koltukları, 14 hoparlörlü Bang & Olufsen stereo ve 10,1 inç portre odaklı merkezi bilgi-eğlence ekranı gibi özellikler eklenebilecek.

Explorer Platinum’da olduğu gibi, Explorer King Ranch, 365 beygir gücü ve 385 lb-ft tork sağlayan Ford’un 3.0 litrelik çift turbo “EcoBoost” motoru ve 10 vitesli otomatik şanzıman ile standart olarak gelecek. Yalnızca dört tekerlekten çekişli Explorer Platinum’un aksine, King Ranch Explorer hem arkadan hem de dört tekerlekten çekişli versiyonlarda mevcut olacak. Explorer King Ranch ayrıca standart olarak 5.600 pound’a kadar çekebilmesini sağlayan Sınıf III çekme paketi ile birlikte gelir.

King Ranch’ın Fiyatı Ne Kadar Olacak ?

2021 Ford Explorer King Ranch için fiyatlandırma, arkadan çekişli versiyon için 53.595 $ ‘dan ve dört tekerlekli bir araç olarak 55.595 $’ dan başlayacak ve 2021 Explorer Platinum’dan sadece birkaç yüz dolar daha az olacak . Acaba Türkiye’ye gelecek mi?

2. El Satılık SUV/Pick-Up İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here